Categorieën

Busch Frezen & toebehoren

Busch frezen - kwaliteitsfrezen met CE keurmerk.

Busch fraisen uit Duitsland zijn kwaliteitsproducten met CE keurmerk die voor elke pedicure onmisbaar zijn. Er is een zeer grote aanbod aan Busch frezen beschikbaar die samen een perfecte combinatie vormen om elke pedicure behandeling te verzorgen.

Voor iedere behandeling is er wel een Busch f...

Busch frezen - kwaliteitsfrezen met CE keurmerk.

Busch fraisen uit Duitsland zijn kwaliteitsproducten met CE keurmerk die voor elke pedicure onmisbaar zijn. Er is een zeer grote aanbod aan Busch frezen beschikbaar die samen een perfecte combinatie vormen om elke pedicure behandeling te verzorgen.

Voor iedere behandeling is er wel een Busch frais beschikbaar. Er zijn verschillende soorten diamant en rvs fraisen voor het verwijderen van eeltlagen en het behandelen van mycose nagels, polijstfraisen en polijstborstels voor het polijsten.

Busch besteedt veel aandacht aan innovatie en techniek. Uniek zijn bijvoorbeeld de Ony Clean en DiaTwister techniek.

De Ony Clean frees ook wel robbelaar genoemd voor het schoonmaken van nagelriem en nagelwallen, is bijvoorbeeld perfect voor het behandelen van ingegroeide nagels.

De DiaTwister frees is specifiek ontwikkeld voor het gebruik met koeling. In deze fraisen zijn koelsleuven aangebracht voor de koeling tijdens het fraisen en ook voor afvoer van water en slijpvuil tijdens de behandeling, dit resulteert in meer tijdwinst. De Diatwister frees wordt vaak gebruikt voor het wegfrezen van eeltplekken.

Busch fraisen zijn verkrijgbaar in verschillende grofheden: Megagrof voor dikke hoorn- en mycose nagels en hard, brokkelig eelt. Supergrof voor verdikte nagels en eelt en grof voor een beetje dunner maken van de nagels en het glad frezen van eeltplekken.

Meer

Busch Frezen & toebehoren 

Subcategorieën

 • Diamant Frezen

  De diamant frezen van Busch zijn verkrijgbaar in verschillende grofheden. De verschillende frezen beginnen bij extra fijn en eindigen bij mega grof. Diamant is makkelijk te reinigen en desinfecteren, het is erg makkelijk in gebruik en is speciaal te gebruiken in de droogtechniek.

 • Frezen Toebehoren
 • Hardmetalen Frezen

  De Tungsten (hardmetaal) frezen zijn o.a. geschikt voor het behandelen van kalknagels. Maar als u de fijne uitvoering gebruikt kunt u hier ook prima mee voor-polijsten. De hardmetaal frezen zijn verdeeld in verschillende soorten door middel van een type. Zo zijn de FX frezen bedoeld voor het voor-polijsten van de nagel en de SGX frezen juist voor het verwijderen van harde plekjes.

 • Roestvrijstalen Frezen

  Busch heeft een serie frezen ontwikkeld die allemaal gemaakt zijn van roestvrij staal. Het gebruik van RVS verzekerd optimale roestbescherming. Ook na het reinigen en steriliseren van de frezen. Deze frezen hebben dus een langere levensduur.

 • Speed Frezen

  De T-Speed collectie van Busch bestaat uit hard metalen frezen met Titanium Nitrit oppervlaktebescherming. Deze frezen zijn niet alleen ideaal voor de podotherapeutische behandeling van schimmelnagels, maar ook voor het behandelen van gel- en acrylnagels. De T-Speed Plus collectie is specifiek ontwikkelt om op een snelle en efficiënte manier kunstnagelproducten te verwijderen. Voor gelnagels wordt de medium frees van T-Speed geadviseerd en de wat hardere acrylproducten kunnen op een snelle manier met de T-Speed Plus behandeld worden.

 • Keramische Frezen

  Keramische frezen zijn 25 % minder in gewicht en hierdoor is er geen vibratie op de nagel, geen warmte afgifte en zeer snel.

  Er zijn 3 grofheden:

  *  X-vertanding: voor polijsten van de nagels en voor gelnagels.

  *  Speed: snel en universeel inzetbaar, voor verdikte nagels, gel & acryl maar ook voor diabeten omdat de bovenkant van de frees glad is.

  *  GQSR: dit is een super vertanding, voor zeer verdikte nagels en voor acryl.

 • Slijpkapjes & houders

  De slijpkap is gemaakt van schuurpapier, en is verkrijgbaar in diverse maten en grofheden. De slijpkaphouder is van metaal met rubberen kop waarop een slijpkapje geplaatst worden. Deze slijpkapjes worden gebruikt voor verwijdering van overtollig eelt. Let op: Het toerental van de pedicure machine mag niet te hoog i.v.m. slingeren van het slijpkapje en de hierbij vrijkomende krachten op het handstuk van de pedicuremotor. Het podomonium kant en klare slijpkapsysteem bestaat uit een frees met vaste slijpkap, deze is voordelig in het gebruik en bespaart slijpkapjes.