Categorieën

Madebyzen Aromatic Oil

Made by Zen is een familiebedrijf uit Manchester UK. Zij brengen wereldwijd de mooiste en veiligste ultrasonische geur diffusers op de markt. Uniek in hun vormgeving en gebruik. Door middel van geur oliën en water verspreidt deze diffuser veilig, zonder hitte of vlam, een heerlijke geur en Aromatherapie in bijvoorbeeld uw woonkamer, hotelkamer, ...

Made by Zen is een familiebedrijf uit Manchester UK. Zij brengen wereldwijd de mooiste en veiligste ultrasonische geur diffusers op de markt. Uniek in hun vormgeving en gebruik. Door middel van geur oliën en water verspreidt deze diffuser veilig, zonder hitte of vlam, een heerlijke geur en Aromatherapie in bijvoorbeeld uw woonkamer, hotelkamer, kantoor of spa. De diffuser kan geleverd worden met een ledlamp waarin verschillende kleuren zorgen voor een kleurentherapie. Nadat de inhoud van de diffuser op is, schakelt hij zich vanzelf uit. Het stroomverbruik is zeer laag.

Bereid je voor om jezelf onder te dompelen in een wereld van ultieme ontspanning, verrijkt met de fijnste geuren, een ultiem genot.

Madebyzen is een innovatief lifestyle merk waarmee u een luxe aromadiffuser en geur in huis haalt. Laat u inspireren door de schoonheid van een puur,tijdloos en modern design. De prachtige en heerlijke aroma’s van madebyzen tranformeren uw woon of werkruimte in een heuse SPA.

 Geavanceerde technologie in combinatie met een verfijnd en elegant design maken deze producten buitengewoon aantrekkelijk en vormen daarmee absoluut een luxe accessoire in uw huiskamer, slaapkamer en dagelijks leven.

Ultrasoon aroma diffusers zijn perfect geschikt voor gebruik in:

hotelkamers, huisdierverblijven, kantoorruimtes, klinieken, keukens, slaapkamers, spa’s, sportscholen, wachtkamers, woonkamers, yogacentra, ziekenhuizen et cetera. Zelfs voor uw auto, boot en caravan is er een speciale lichte uitvoering met een 240V en aparte auto adapter, dus dubbel inzetbaar.

Meer

Madebyzen Aromatic Oil Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items