Categorieën

Wherteimar Cosmetics

WHERTEIMAR cosmetics

De voordelen van hydrotherapie, de zuiverheid van Zwitsers gletsjerwater en een slimme en delicate combinatie van natuurlijke en biologische actieve ingrediënten.

WHERTEIMAR Laboratories heeft een scala aan cosmetische producten van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit ontwikkeld. Men past de meest innovatieve technologieë...

WHERTEIMAR cosmetics

De voordelen van hydrotherapie, de zuiverheid van Zwitsers gletsjerwater en een slimme en delicate combinatie van natuurlijke en biologische actieve ingrediënten.

WHERTEIMAR Laboratories heeft een scala aan cosmetische producten van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit ontwikkeld. Men past de meest innovatieve technologieën toe en men streeft naar een continue verbetering om de meest geavanceerde huidverzorging en schoonheidsbehandeling te kunnen bieden.

De testen die men heeft uitgevoerd hebben geleid tot de productie van een cosmeticalijn die perfect is afgestemd op de veeleisende huid zodat men de meest betrouwbare behandeling kan geven.

Geselecteerde natuurlijke ingrediënten:

- cosmetica lijn gebaseerd op krachtige helende eigenschappen van thermale bronnen in combinatie met de zuiverheid van Zwitsers gletsjerwater.

- Natuurlijke producten.

De nieuwste cosmetische technologie

Nanonatural technologie®

- ingrediënten met deeltjes kleiner dan 100 nanometer (een maateenheid die overeenkomt met een tien-miljoenste van een meter).

De actieve ingrediënten dringen snel binnen in de diepste lagen van de huid. Ze verdwijnen snel zodra ze in contact komen met de huid.

Milieu en schoonheid

Organische en natuurlijke ingrediënten, verbouwd op land dat bemest wordt met natuurlijke materialen, die gevolg geven aan de wetten van de natuur en streven naar biodiversiteit, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of giftige herbiciden te gebruiken.

Meer

Wherteimar Cosmetics 

Subcategorieën

 • Les Indispensables -...

  Professionele salon gezichtsverzorgingslijn voor een unieke schoonheidsbehandeling. Een complete lijn van cleansers, peelings en maskers gebaseerd op vijf basis regels voor elk huidtype; gevoelig huid, normale huid, vette huid, matte en doffe huid, futloze en oudere huid.

  Login voor uw salonprijs.

 • Les Délicats Visage -...

  Een uitgekiende cosmetische gezichtsverzorgingslijn die exclusieve actieve en 100% natuurlijke ingrediënten combineert met nanotechnologie. Het ontwerp, de werking en de samenstelling zijn minutieus bestudeerd om een uniek resultaat te bereiken met een uitzonderlijk comfort en intensieve zorg voor de huid. Door de samenstelling van nanodeeltjes kan de natuurlijke barrière van de huid binnengedrongen worden, waardoor sublieme actieve ingrediënten dieper hun werk kunnen doen.

  Kortom het is een delicate gezichtsverzorgingslijn van de laatste nieuwe ontwikkeling, die het verouderingsproces van de huid minimaliseert.

  Login voor uw salonprijs.

 • Hyaluron Éclat Superbe...

  Een revolutionaire nieuwe manier om uw huid te verzorgen. 

  Hyaluronzuur: WHERTEIMAR heeft een sublieme cosmetische gezichtsbehandelingslijn gecreëerd op basis van de regenererende en anti-aging eigenschappen van een van de mooiste actieve ingrediënten uit de natuur. Deze exclusieve formulering door WHERTEIMAR Laboratories maakt deze lijn uniek in zijn soort: de eerste cosmetische lijn die hyaluronzuur bevat in drie moleculaire gewichten, elk gericht op een andere laag van de huid. Ontdek de nieuwe manier van huidverzorging met Hyaluron Éclat Superbe: Alle producten in deze lijn hebben een direct opvullend effect. Een professionele behandeling met effectief langdurig resultaat.

  login voor uw salonprijs.