Categorieën

Nieuwe producten

Luxury Caviar - Professional & Retail

WHERTEIMAR heeft een exclusieve schoonheidsbehandeling op basis van de regenererende eigenschappen van kaviaar gecreëerd. Intensieve anti-aging verzorging door een combinatie van kaviaar stamcellen met vitaminen en oligo-elementen, speciaal ontworpen om de huidveroudering en huidcel degeneratie te stoppen. Aanbevolen voor de huid die behoefte he...

WHERTEIMAR heeft een exclusieve schoonheidsbehandeling op basis van de regenererende eigenschappen van kaviaar gecreëerd. Intensieve anti-aging verzorging door een combinatie van kaviaar stamcellen met vitaminen en oligo-elementen, speciaal ontworpen om de huidveroudering en huidcel degeneratie te stoppen. Aanbevolen voor de huid die behoefte heeft aan een intensieve cellulaire regeneratie. Kaviaar stam cellen: cellen met biologische elementen die nodig zijn om leven te genereren. Kaviaar stamcellen stimuleren de productie van onze eigen stamcellen, activeren de weefselregeneratie. Ze zijn rijk aan anti-oxidanten en bestanddelen van celmembraan, vitaminen en oligo-elementen die zorgen voor cellulaire vernieuwing en het verouderingsproces  stoppen. 

Puur Kaviaar extract: Deze WHERTEIMAR innovatie is gebaseerd op het technologisch proces van kaviaar extractie, bekend als Pure Extraction Technology, een one-of-a-kind nanotechnologie proces waarbij kaviaar met een hoge concentratie van zuiverheid wordt ontrokken.

login voor uw salonprijs.

Meer

Luxury Caviar - Professional & Retail Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items