Categorieën

Luxury Caviar - Professional & Retail

Regenererend ritueel van celverjonging.

WHERTEIMAR heeft een exclusieve schoonheidsbehandeling op basis van de regenererende eigenschappen van kaviaar gecreëerd. Intensieve anti-aging verzorging door een combinatie van kaviaar stamcellen met vitaminen en oligo-elementen, speciaal ontworpen om de huidveroudering en huidcel degeneratie te stoppen....

Regenererend ritueel van celverjonging.

WHERTEIMAR heeft een exclusieve schoonheidsbehandeling op basis van de regenererende eigenschappen van kaviaar gecreëerd. Intensieve anti-aging verzorging door een combinatie van kaviaar stamcellen met vitaminen en oligo-elementen, speciaal ontworpen om de huidveroudering en huidcel degeneratie te stoppen. Aanbevolen voor de huid die behoefte heeft aan een intensieve cellulaire regeneratie. Kaviaar stam cellen: cellen met biologische elementen die nodig zijn om leven te genereren. Kaviaar stamcellen stimuleren de productie van onze eigen stamcellen, activeren de weefselregeneratie. Ze zijn rijk aan anti-oxidanten en bestanddelen van celmembraan, vitaminen en oligo-elementen die zorgen voor cellulaire vernieuwing en het verouderingsproces  stoppen. 

Puur Kaviaar extract: Deze WHERTEIMAR innovatie is gebaseerd op het technologisch proces van kaviaar extractie, bekend als Pure Extraction Technology, een one-of-a-kind nanotechnologie proces waarbij kaviaar met een hoge concentratie van zuiverheid wordt ontrokken. login voor uw salonprijs.

Meer

Luxury Caviar - Professional & Retail Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items