Categorieën

Nieuwe producten

Ambition Skincare

HAAL HET BESTE UIT JE HUID

Water is het belangrijkste ingrediënt om de huid te hydrateren. Vanuit dat besef ontwikkelde Ambition een skincaregamma met een van de beste hydratatieformules. Onze gezichts- en lichaamsproducten op basis van water verhogen het vochtgehalte van je huid met 91% in slechts één maand. De perfecte synergie van de actieve ...

HAAL HET BESTE UIT JE HUID

Water is het belangrijkste ingrediënt om de huid te hydrateren. Vanuit dat besef ontwikkelde Ambition een skincaregamma met een van de beste hydratatieformules. Onze gezichts- en lichaamsproducten op basis van water verhogen het vochtgehalte van je huid met 91% in slechts één maand. De perfecte synergie van de actieve bestanddelen brengt je huid volledig in balans, welk huidtype je ook hebt. Macadamia-olie herstelt de huidbarrière, moringaboter voorkomt vochtverlies en het hyaluronzuur met laag moleculair gewicht vermindert jeuk, spanning en schilfering. Ambition weet wat jouw huid nodig heeft.

LAAT JE GEZICHT STRALEN

De zon, de kou, uitlaatgassen en zelfs stress… je gezicht krijgt het zwaar te verduren. Om haar elke dag weer gezond te houden, kan je rekenen op Ambition. Of je nu je gezicht wilt reinigen, voeden, verzorgen, herstellen, hydrateren of verjongen, Ambition weet wat jouw huid nodig heeft om er stralend uit te zien. Een van de belangrijkste ingrediënten van ons gamma gezichtsproducten is water, zodat elke huidtype optimaal gehydrateerd blijft. Zelfs de meest gevoelige.

Meer

Ambition Skincare Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items