Categorieën

Elke ervaren kapper is vertrouwd met het Sibel gamma. Sinds 1964 creëert Sibel de juiste tools die helpen bij de juiste looks te creëren. De professionele kapper van vandaag heeft nood aan een uitgebreid gamma gereedschappen en accessoires die perfect beantwoorden aan de kwalitatieve vereisten die een professional stelt. De kwaliteitsvolle mater...

Elke ervaren kapper is vertrouwd met het Sibel gamma. Sinds 1964 creëert Sibel de juiste tools die helpen bij de juiste looks te creëren. De professionele kapper van vandaag heeft nood aan een uitgebreid gamma gereedschappen en accessoires die perfect beantwoorden aan de kwalitatieve vereisten die een professional stelt. De kwaliteitsvolle materialen van Sibel zijn duurzaam in gebruik en speciaal ontworpen voor het veelvuldige en dagelijkse gebruik in een kapsalon. Zo biedt u dag na dag een topservice aan uw klanten.

Meer

Kapsalon & Barber 

Subcategorieën

 • Kapsalon Inrichting

  Kapsalon Meubilair online bestellen ? Heel eenvoudig, stel zelf je kapsalon inrichting samen en bestel makkelijk online. Kappersstoelen, werkkrukjes, wasunits, werkwagens, balies.

 • Knipbenodigheden

  Bij knipbenodigheden vindt u de overige benodigdheden die u nodig heeft tijdens het knippen zoals bijv: waterspuitjes, nekkwasten en verdeelklemmen.

 • Verfbenodigdheden

  Verfbenodigdheden zoals aluminiumfolie, handdoeken, verfbakjes, verfkwasten, weegschalen, applicatieflesjes.

 • Kapmantels

  De nieuw generatie kapmantels, kaplakens beantwoord op alle vlakken aan de hoge eisen van de moderne kapper. De gebruikte materialen gaan lang mee en bieden optimaal comfort. De kreukvrije stof valt bovendien zo soepel dat de mantels en lakens altijd perfect zitten, voor elk figuur. De kapmantel heeft een velcrosluiting bij het kaplaken kun je kiezen tussen velcro of drukknoopjes.

 • Borstels & Kammen

  Professionele Kappers Kammen en Borstels voor verschillende toepassingen.

 • Droogkappen

  Professionele droogkappen van Ultron.

  Ultron staat synoniem voor hoogtechnologische design, doordachte ergonomie en een professioneel gebruikscomfort. Gekend voor de continue introductie van innovatieve producten, staat Ultron grarant voor elektrische toestellen die voldoen aan de hoge verwachtingen. Van keramische straightener over handige haardrogers tot een droogkap met ionentechnologie: Ultron is een label voor kwaliteit.

 • Haardrogers

  Sinds 2002 is Ultron verder uitgebereid en distribueert nu wereldwijd elektrische apparaten, zoals deze fantastische föhns. Het is bij Ultron het doel om elke haarstylist te voorzien van de juiste föhn om hun creaties nog mooier te maken. Bij Ultron streven ze naar esthetische perfectionisme.

  Ultron staat synoniem voor hoogtechnologische design, doordachte ergonomie en een professioneel gebruikscomfort. Gekend voor de continue introductie van innovatieve producten, staat Ultron grarant voor elektrische toestellen die voldoen aan de hoge verwachtingen. Van keramische straightener over handige haardrogers tot een droogkap met ionentechnologie: Ultron is een label voor kwaliteit.

 • Krultangen

  Het bekende kappersmerk Ultron biedt een ruime keuze aan professionele en scherp geprijsde krultangen met 1 jaar volledige garantie.

 • Stijltangen

  Ultron stijltangen glijden soepel door het haar en laten een langdurige glans en zachtheid achter. Perfecte styling van alle haartypes voor de veeleisende professionele stylist.

 • Haarverzorging

  De nieuwe Sibel Care-lijn is speciaal ontwikkeld voor professioneel salongebruik.

  Het assortiment biedt essentiële salonproducten die combineren

  kwaliteit en functionaliteit en dus een soepele en

  economische manier van werken.

  De rijke, voedende formules van het Sibel Care-assortiment

  reinigings- en verzorgingsproducten voor alle relevante

  kapsels en salon diensten. Ze zijn geformuleerd met

  effectieve natuurlijke ingrediënten en bieden wetenschappelijk bewezen

  zorgvoordelen voor elk specifiek haartype en elke behoefte.

   

 • Haargroeimiddel

  Het haarserum Esthecin biedt de oplossing tegen haarverlies. Esthecin is het haarserum voor mannen én vrouwen om haaruitval om te zetten in haargroei. Dankzij dit haarserum wordt het natuurlijke herstel van de haargroeicyclus ondersteund en de invloed van het mannelijke hormoon wordt op de haarzakjes geblokkeerd.