De beste luchtreiniger voor in huis, praktijk, kantoor of auto | Airdog

Luchtreinigers

Met een luchtreiniger gaat men de kwaliteit van de binnenlucht verbeteren door de lucht te zuiveren. Het doel van dit apparaat is om de verspreiding van schadelijke stoffen (gassen en deeltjes) te verwijderen. Dit voorkomt allergische reactie, astma of long-gerelateerde klachten op de lange termijn. Met name kinderen, ouderen en longpatiënten hebben baat bij een luchtreiniger.

Deze apparaten kunnen ook als preventieve reden worden aangeschaft door mensen die geen specifieke problemen hebben maar die hun gezondheid en die van hun omgeving willen beschermen. Een luchtzuiveraar is daarom vooral een apparaat dat is gericht op de bestrijding van luchtverontreiniging en de dagelijkse verbetering van de luchtkwaliteit binnenshuis. Ventilatie wordt hier vaak mee verward maar is dus een ander principe van luchtzuiveraar.

Met elke ademhaling wordt er een aanzienlijke hoeveelheid smog, allergenen, virussen, bacteriën, huisstofmijt, verontreinigende stoffen en sigarettenrook door de longen ingeademd. In dichte ruimtes kunnen deze stoffen gevaarlijk zijn voor onze luchtwegen en ze kunnen het risico op klachten en besmettingen verhogen.

Beautywaves kiest voor TPA® technologie by Airdog

Wanneer u een luchtreiniger van ons in uw werkruimte, wachtruimte of kantine plaatst, dan kunt u uw medewerkers en bezoekers garanderen dat u er alles aan doet om een gezonde, veilige en gereinigde omgeving voor hen te bewerkstelligen.

Met de luchtreinigers van TPA® by Airdog kunt u minimaal 99.9% van alle virussen ( o.a. Covid19), bacteriën, pollen, allergenen, schimmels, vluchtige gassen, nare geurtjes, fijnstof en ultrafijnstof onschadelijk maken.

TPA® Technology is een actieve filtratietechnologie die verschilt van de conventionele passieve reinigingstechnologie.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters