Categorieën

Ons assortiment disposables en beschermingsmiddelen voor pedicure en schoonheidsspecialist bestaat uit eerste klas kwaliteitsproducten van de merken Merbach, Medisept, Sibel en Semperguard. U kunt bij ons terecht voor onderzoeksbankpapier, plastirollen en dental towels in diverse kleuren maar ook de beste kwaliteit latex handschoenen, vinyl hand...

Ons assortiment disposables en beschermingsmiddelen voor pedicure en schoonheidsspecialist bestaat uit eerste klas kwaliteitsproducten van de merken Merbach, Medisept, Sibel en Semperguard. U kunt bij ons terecht voor onderzoeksbankpapier, plastirollen en dental towels in diverse kleuren maar ook de beste kwaliteit latex handschoenen, vinyl handschoenen en nitril handschoenen. Mondmaskers in 4 kleuren voor een persoonlijk tintje passend bij salon of bedrijfskleding. Daarnaast bieden wij diverse soorten wegwerp schorten aan, ook in een individuele verpakking voor de ambulante pedicure. Haarnetjes zijn verpakt in een handige dispenserdoos die netjes staat op uw werktafel. Wattenstaafjes en wattenschijfjes bieden wij aan in diverse afmetingen voor iedere toepassing. Houten wegwerp spatels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, ideaal bij diverse soorten harsbehandelingen.

Meer

Disposables/wegwerp 

Subcategorieën

 • Handschoenen

  Bij verzorgende beroepen worden wegwerphandschoenen gebruikt en voorgeschreven. Het belangrijkste doel is het voorkomen van infecties. In ons assortiment vind u nitril handschoenen, latex handschoenen en vinyl handschoenen.

  Overal in de zorg is het dragen van handschoenen bij de verzorging van mensen verplicht wanneer je in aanraking komt of zou kunnen komen met bloed, urine, faeces of slijm. Of wanneer de huid niet intact is.

  Maar dat geldt natuurlijk ook voor andere beroepsgroepen die in aanraking komen met de klant. Denk bijvoorbeeld aan de schoonheidsspecialistes, pedicures, tatoeëerders en kappers. Ook in deze beroepen is het gebruik van wegwerphandschoenen de normaalste zaak van de wereld.

 • Dental towels

  Dental towels zijn praktische gevouwen onderleggers van papier voorzien van een geplastificeerde onderlaag. Hierdoor ontstaat een waterdicht oppervlak voor het opvangen van de spray vloeistof bij het natfrezen tijdens een pedicurebehandeling. Dental Towels zijn opgebouwd uit 2 lagen tissue en 1 laag PE. De 2 lagen tissue garanderen een snelle opname van vloeistoffen, de laag PE beschermt kleding, handdoeken en meubilair. Ook geschikt als onderlegdoek voor de behandelingsinstrumenten.

 • Mondmaskers

  Merbach Mondmaskers bestaan uit 3 lagen van hoogwaardige kwaliteit polypropyleen. Het masker is latexvrij, glasvezelvrij en heeft een hoge filtratiewaarde. Optimale bescherming en comfort voor u en de patiënt tegen een uiterst scherpe prijs.

 • Wegwerp Schorten

  Plastic wegwerpschorten worden veel gebruikt door de pedicure, huisarts, tandarts, schoonheidsspecialisten etc.

  Verkrijgbaar op afscheurblok, individueel verpakt of in handige dispenserdoos

 • Haarnetjes - Bandeau's
 • Naalden
 • Covers & Folie
 • Strings
 • Papierwaren & Watten
 • Spatels