Categorieën

Make-up & toebehoren 

Subcategorieën

 • Cosmetische sponzen
 • Penselen & Kwasten

  Voor een tot in de puntjes afgewerkte make-up zijn de juiste cosmetische penselen en borstels een absolute noodzaak. Kwalitatieve penselen, applicators en borstels liggen dankzij een langere steel goed in de hand en zijn gemaakt uit de beste materialen.

  Om een vlakke en gelijkmatige make-up te garanderen horen borstels en penselen proper te zijn. Geef ze daarom regelmatig een verkwikkend bad: dompel ze een paar keer onder in een kommetje lauw water waaraan enkele druppels shampoo zijn toegevoegd en wrijf ze vervolgens zachtjes over een lap stof om het overtollige water en vuilrestjes te verwijderen. Laat de borstels drogen zonder steun om de vorm en de vorm van de haartjes niet te beschadigen en strijk er nu en dan zachtjes over met de vingers om te voorkomen dat de haartjes samen klitten. Pas als de borstels door en door droog zijn , kan je ze weer gebruiken.

 • Spatels
 • Lash Lifting

  Lashlifting & Browlamination

  De Hive Lashlifting behandeling geeft een langdurig liftend effect op natuurlijke wimpers geeft. Geweldig alternatief voor wimperextensions.

   Deze producten zijn bedoeld voor schoonheidsspecialisten die zijn opgeleid in lashlifting en zijn uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

   Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven!

   Browlamination kunt u uitvoeren met het Hive Lash Lift systeem, twee vliegen in een klap dus.

 • Wimperverf Refectocil

  Refectocil is een ongekend populair merk op het gebied van wenkbrauw en wimperverf. RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf creëert de perfecte kleur voor je wimpers en wenkbrauwen!

  Is RefectoCil proefdiervrij?
  Ja! Refectocil producten worden niet op dieren getest.

  Zijn de producten van RefectoCil Vegan?
  Alle producten, met uitzondering van deze 3 producten zijn vegan:
  – RefectoCil Eyelash Curl (Bevat Hydrolyzed Collagen)
  – RefectoCil Skin Protection Cream (Bevat Lanoline)
  – RefectoCil Longlash Balsem (Bevat Lanoline