Ampullen Quick Lift 5 stuks

Arcaya Ampullen Quick Lift 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Liftende ampullen met anti-rimpel effect, werkzame stof met liftend effect en algenextract

Aantal
1
Op voorraad

Quick Lift is een sterk geconcentreerde anti-rimpel ampul ontwikkeld voor een onmiddellijk merkbare lifting van de gezichtscontouren. Deze ampul met actieve ingrediënten is bijzonder effectief bij rimpels en een droge huid. Natuurlijke eiwitten uit zeewier hydrateren alle huidlagen en zorgen voor een frisse en stralende teint. De huid ziet er direct steviger uit. Intensief kalmerende plantenextracten elimineren alle roodheid en irritatie.
Werkstofampullen met algenextract zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerd effect, veilig gebruik en minimale productbehoud.

Reinig het gezicht grondig met een geschikte reiniger en gezichtstonic voordat u de ampul gebruikt. Daarnaast kunnen eens per week een reinigende enzympeeling en een gezichtsmasker (bijv. Hyaluronmasker) worden gebruikt. Breng vervolgens een vochtinbrengende crème aan als aanvulling op de Quick Lift-ampul.

Waarom zijn mariene cosmetica zo speciaal voor de huid? Algen zijn de oorsprong van al het leven en hebben de hoogste nutriëntendichtheid. Ze voorzien de huidcellen van energie. De vitamines stabiliseren de huid, beschermen haar tegen invloeden van buitenaf en werken als een natuurlijk anti-aging complex. Onze groene algen zijn een echte specialiteit. Het groeit aan de oevers van de Atlantische Oceaan en leeft uitsluitend in zoutwaterplassen, die alleen bij vloed worden gevuld en overspoeld. Bij laag tij ontwikkelen de algen zich tot een echte overlever tegen uitdroging. Ons algenextract garandeert een zeer snelle toename van het vochtgehalte in de huid, dat direct voelbaar is.

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

5 x 2 ml


Gebruiksaanwijzing:


Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct huidcontact en breuk van de ampul.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Propylene Glycol, Betaine, Panthenol, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Glycerin, Phenoxyethanol, Xantan Gum, Pentylene Glycol, Sodium Lactate, Hydrolyzed Ulva Lactuta (Algae) Extract, Crithmum Maritium Extract, Parfum (Fragrance), Lactic Acid, Serine, Sorbitol, Urea, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Beonzate, Allantoin, Sodium Chloride, CI 47005 (Acid Yellow 3).

0170

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Quick Lift...

€ 11,75