Ampullen Golden Repair 5 stuks

Arcaya Ampullen Golden Repair 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Non-stop anti-aging lifting ampullen, luxe beauty ampullen met puur goud en kaviaarextract.

Aantal
1
Op voorraad

Non-stop anti-aging lifting ampul -Luxe beautyampul met puur goud en kaviaarextract


Golden Repair is een energiek ampulconcentraat met een uniek liftend effect. Deze anti-aging ampul heeft een harmoniserende en balancerende werking, geeft glans en frisheid. Goud verhoogt de intracellulaire stofwisseling, geeft nieuwe energie en een stralende uitstraling. Kaviaarextract en een rijk reparatiecomplex verwennen de huid met maximale verzorging. De veeleisende huid wordt elastischer, stralender en frisser dankzij Golden Repair.
Arcaya ampullen met actieve ingrediënten zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van onze ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerd effect, veilig gebruik en minimale productbehoud.

Voordat je de Golden Repair Ampoule gebruikt, moet je het gezicht grondig reinigen met een geschikte reiniger en gezichtstonic. Daarnaast kunnen eenmaal per week een reinigende gezichtsscrub (bijv. Derma Scrub) en een gezichtsmasker worden gebruikt. Breng als extra verzorging op de Golden Repair Ampoule een extra crème aan.

Investeren in goud omwille van je huid? Goud - het geheim van schoonheid. Al in de oudheid gebruikten mensen goud om de huid strakker te maken en te verzorgen. Puur goud, gewonnen uit de diepten van de aarde, is tegenwoordig het sterkste en meest energieke geschenk voor de huid. Goud bevrijdt de huid van aanslag, verhoogt het zuurstofgehalte en bevordert de intracellulaire stofwisseling. Het wordt gemakkelijk in de huid gemasseerd, harmonieert met de contouren van het gezicht en verheldert de teint. De huid ziet er gewoon jonger uit!

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

5 x 2 ml

Gebruiksaanwijzing:
Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct huidcontact en breuk van de ampul.

Ingrediënten:


Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Lactate, Sodium PCA, Ethylhexylglycerin, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Caviar Extract, Gold (Aurum), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Niacinamide, Parfum (Fragrance), Yeast Extract, Ammonium Glycyrrhizate, Panthenol, Biotin, Phenoxyethanol, Citric Acid, Lactic Acid, Carbomer, Coco-Glucoside, Glucose, Zinc Gluconate, Caffeine, Glycine, Fructose, Urea, Inositol, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

0176

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Golden...

€ 11,75