Ampullen Viper 5 stuks

Arcaya Ampullen Viper 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Zeer effectieve anti-rimpel ampul met actieve ingrediënten, gladmakende anti-aging ampul voor rimpels met Argireline en Synake

Aantal
1
Op voorraad

De actieve werkstof ampul Viper vermindert spiersamentrekkingen, bevordert de regressie van mimische rimpels en kan rimpels gladstrijken. De intensief gladmakende werkstoffen Argireline en Synake zijn ontwikkeld voor de precieze correctie van expressielijntjes. De huid ziet er steviger en gladder uit door de activiteit van de mimische spieren te verminderen. Zo worden rimpels in het voorhoofd, de mondhoeken en de ogen merkbaar verminderd. Een effect vergelijkbaar met wat bekend is van Botox. Het verzorgende effect is direct zichtbaar.

Arcaya ampullen met actieve ingrediënten zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van onze ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerd effect, veilig gebruik en minimale productbehoud.

 

Voordat u de Viper-ampul gebruikt, moet u het gezicht grondig reinigen met een geschikte reiniger en gezichtstonic. Daarnaast kunnen eenmaal per week een reinigende gezichtsscrub (bijv. Derma Scrub) en een gezichtsmasker worden gebruikt. Breng vervolgens een vochtinbrengende crème of anti-verouderingscrème aan als aanvulling op de Viper-ampul.

 

Welke ingrediënten hebben een vergelijkbare werking als Botox? Argireline en Synake zijn anti-rimpelpeptiden met klinisch bewezen effecten. Beide hebben het vermogen om zenuwsignalen zodanig te dempen (tot 60%) dat de gezichtsspieren minder actief zijn en beter kunnen ontspannen, waardoor de huid de kans krijgt om volledig glad te strijken. Studies en lasermetingen hebben aangetoond dat beide actieve ingrediënten de diepte van rimpels duurzaam tot 50% kunnen verminderen.

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

5 x 2 ml

Gebruiksaanwijzing:

Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct huidcontact en breuk van de ampul.

Ingrediënten:

Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol, Betaine, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium PCA, Niacinamide, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Arginine, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Proline, Tyrosine, Valine, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Fructose, Glycine, Urea, Linalool, Sodium Benzoate, Acetyl Hexapeptide-8, Limonene, Benzyl Salicylate, Inositol, CI 19140 (FDC Yellow No. 5), CI 42090 (FD&C Blue No 1), Sodium Chloride, Sodium Sulfate.

0175

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Viper 5 st

€ 11,75