Ampullen Collageen+ 5 st

Arcaya Ampullen Collageen+ 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Intensief werkende anti-rimpel ampullen, regenererend met werkzame stof voor meer elasticiteit met collageen

Aantal
1
Op voorraad

Gerichte anti-rimpelbehandeling voor onstabiel weefsel, verminderde elasticiteit en rimpelvorming: Collagen Plus-ampullen zijn turbo-serums met actief ingrediënt met vers, puur collageen. Collagen Plus plaatst een dempende, verstevigende film direct in de oppervlaktestructuur zodat de huidtextuur er direct gladder en jonger uitziet. Tegelijkertijd wordt het waterbindend vermogen van de huid perfect vernieuwd. Deze ampul is vooral effectief wanneer de huid gerimpeld is door invloeden van buitenaf, b.v. B. koude- en droogtelijnen of zonnelijnen.
Ampullen met actieve ingrediënten zijn schoonheidsextracten in glazen ampullen. De voordelen van ampullen zijn ongeëvenaard: geconcentreerde werking, veilig gebruik, minimale productbehoud.

Reinig het gezicht grondig met een geschikte reiniger en gezichtstonic voordat u de ampul gebruikt. Daarnaast kan één keer per week een reinigende peeling (bijv. Derma Scrub) worden gebruikt. Als extra verzorging op de Collagen Plus ampul kan vooraf een gezichtsmasker worden aangebracht en daarna een anti-rimpelcrème.

Wist je dit al? Collageen is het eiwit dat in de huid wordt opgeslagen. Het zorgt ervoor dat het glad en strak blijft. Omdat we tegenwoordig weten dat collageenmoleculen te groot zijn om door de huid te dringen. Collageenmoleculen worden tussen de cellen van de opperhuid opgeslagen en hebben een vochtbindend, visueel zichtbaar opvullend effect. Collageen vormt ook een lichte film op de huid, waardoor deze er direct gladder en frisser uitziet. Zwarte haverextract heeft een vochtbindend effect.

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

5 x 2 ml

Gebruiksaanwijzing:

Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct huidcontact en breuk van de ampul.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Propylene Glycol, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Alcohol, Glycerin, AMPD-Isostearoyl Hydrolyzed Collagen (Marine Collagen), Avena Strigosa (Black Oat) Seed Extract, Panthenol, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Allantoin, Lecithin, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caramel, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Maltodextrin.

0164

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Collageen+...

€ 11,75