Volatile Palmarosa Bio 10 ml

Volatile Palmarosa Bio 10 ml

€ 5,30
Exclusief belasting

Palmarosa (Cymbopogon martinii) biologische olie van Volatile is een frisse, naar citroen en roos ruikende olie.

Helpt bij het helingsproces van wondjes, zowel op het lichamelijke als op het geestelijke vlak. Bij acné, maar ook bij een droge oudere huid en couperose, heeft palmarosa een positieve invloed.

De geur is een zoete, bloemige geur die doet denken aan roos en geranium. Goed voor de urinewegen/blaas, spijsvertering, bij vermoeidheid en voor psychisch welzijn.


Extractie, kleur en geur:
Deze olie is verkregen door water of stoomdestillatie van het verse of gedroogde gras, geoogst vlak voor de bloei. De kleur is  lichtgeel. De geur is een zoete bloemige geur die doet denken aan roos en geranium. Deze olie is biologisch geteeld en daardoor zijn er geen kunstmest en chemische stoffen gebruikt tijdens het telen en tijdens het verwerkingsproces na de oogst. De botanische naam is: Cymbopogon martinii.

Land van herkomst: Nepal

Inzetbaar voor: voor een bloemige, roosachtige geurbeleving, huidverzorging, goed voor de urinewegen/blaas, spijsvertering, bij vermoeidheid en voor psychisch welzijn.

De olie is daarom heel geschikt om te verwerken in allerlei huidverzorgingsproducten. Een heerlijke body milk: 20 druppels palmarosa, 10 druppels citroen,5 druppels ylang-ylang in 100 ml bodymilk neutraal. Ook te gebruiken voor de vapozone.

10 ml

8715542027850

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)

Volatile Palmarosa Bio 10 ml

€ 5,30