Gezichtsverzorging tijdens de wintermaanden

visibility31 Views comment0 Opmerkingen person Posted By: Beautywaves list In: Sub Category 1

Gezichtsverzorging tijdens de wintermaanden, in de winter wordt onze huid blootgesteld aan meer extreme temperatuurschommelingen door centrale verwarming en koude buitentemperaturen. Als gevolg hiervan kan de huid gevoeliger worden en een kalmerende verzorging nodig hebben.

Het is altijd belangrijk om de zorgbehoeften van een huid te beoordelen en geschikte producten te gebruiken; De reinigingsmiddelen, toners, vochtinbrengende crèmes en maskers van SP Skincare zijn geschikt voor vier verschillende huidtypen: normale tot droge huid, gecombineerde huid, extra droge (dry +) en gevoelige huid.

Het is ook de tijd van het jaar om klanten aan te moedigen extra aandacht aan hun huid te schenken en om de 4-6 weken regelmatig een gezichtsbehandeling te nemen. Ons uitgebreide SP-huidverzorgingsassortiment naast ons assortiment gezichtsproducten kan helpen om een ​​oplossing op maat te creëren.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December