Categorieën

Barbicide Handen Hygiëne 150ml Bekijk groter

Barbicide Handen Hygiëne 150ml

0-1792260150-1

€ 10,50

 • Reinig je handen effectief voor elke behandeling met de Barbicide Handen Hygiëne 150ml. Dit desinfectiemiddel bevat geen alcohol en voorkomt dat je huid uitdroogt. De spray heeft slechts 1 minuut nodig om in te werken.

  Barbicide Handen Hygiëne 150ml helpt je met het effectief reinigen van je handen voor elke behandeling. Door deze handspray ga je altijd veilig en schoon te werk en geef je schimmels en bacteriën niet meer een kans om zich te ontwikkelen. De Hand Hygiëne van Barbicide bevat geen alcohol zoals andere desinfectie middelen voor de handen. Dit neemt echter niet weg dat Barbicide minder goed werkt! Barbicide bewijst zelfs het tegenovergestelde, deze spray verwijdert elke bacterie, pseudomonas, stafylokok, salmonella en schimmel die op de hand aanwezig is zonder de handen uit te drogen!

  De Barbicide Handen Hygiëne 150ml is te gebruiken in zowel kapsalons als manicuresalons, nagelstudio's, pedicuresalons en tattooshops en stelt de hoogste eisen aan een schone en hygiënische werkomgeving. Voor absoluut schone handen dien je de hand hygiëne aan te brengen op de handen en gedurende 1 minuut je handen in te wrijven met het desinfectiemiddel, denk hierbij ook aan de nagels!

  Barbicide - Professionele schoonmaakmiddelen

  Barbicide is al meer dan 60 jaar actief in Amerika als professioneel schoonmaak merk én verovert nu ook de Nederlandse markt! Barbicide, ook wel 'The Blue Solution' genoemd, wordt absoluut onmisbaar in elke salon of shop die te maken heeft met uiterlijke verzorging. Hygiëne is een steeds belangrijk wordende factor waarop ingespeeld moet worden!

  Waarom is het gebruik van Barbicide zo belangrijk?:

   • Bij onjuist gebruik of helemaal geen gebruik van schoonmaakmiddelen breng je jezelf en je klanten in gevaar met infecties.
   • Tijdens de zomer of bij het gebruik van verwarming maak je het schimmels en bacteriën zeer gemakkelijk om te groeien. In combinatie met chemische stoffen kan het een sterke afname hebben van de weerstand van de huid van uzelf en dat van je klanten.

   

  Eigenschappen:

  • Hygiënische handspray
  • Bestrijd bacteriën, schimmels, salmonella, psuedomonas en stafylokokken
  • Alcoholvrij, niet uitdrogend
  • Inwerktijd slechts 1 minuut
  • Inhoud: 150ml

  Op de handen sprayen en gedurende minimaal 1 minuut de handen er mee wassen tot deze droog zijn, denk ook aan de nagels!

  Barbicide Handen Hygiëne getest EN 1650, EN 1276

   

30 Andere producten in dezelfde categorie: