Categorieën

Barbicide Hygiëne Sprayflacon 1000ml

0793573984098

uitverkocht

Meer details

€ 10,20

 • Met de Barbicide Hygiënespray 1000ml houdt je met gemak oppervlakten brand schoon! Deze spray helpt je een handje op weg voor een nog betere hygiëne van jouw salon. Het reinigt veilig de oppervlakten van werkbladen, aanrechten, wasbakken, kammen, behandelstoelen en ander meubilair!

  Met de Barbicide Hygiënespray 1000ml houdt je elk oppervlakte met gemak schoon, dit geeft niet alleen jou maar ook je klanten een veilig gevoel! Het verantwoord omgaan met producten en klanten wordt steeds belangrijker en is een grote factor als het gaat om klanttevredenheid. De Barbicide Hygiënespray 1000ml zorgt ervoor dat je op een veilige manier je salon en gereedschap schoon kunt maken. Deze spray helpt effectief tegen het bestrijden van schimmels, bacteriën, pseudomonas, salmonella en stafylokokken.

  De spray is te gebruiken in zowel kapsalons als manicuresalons, nagelstudio's en tattooshops en stelt de hoogste eisen aan een schone en hygiënische werkomgeving. De Barbicide Hygiënespray is zelfs veilig te gebruiken op kunststof voorwerpen zoals kammen en borstels, zonnebanken, deurknoppen, telefoons en toetsenborden! Gereedschappen en vooral dus oppervlakten die niet te behandelen zijn met de Barbicide desinfectieflacon dompelaar, kun je afnemen met de Barbicide Hygiënespray 1000ml, deze spray is net zo krachtig en zal met gemak vuiligheid weer schoon krijgen.

  Barbicide - Professionele schoonmaakmiddelen

  Barbicide is al jaren actief in Amerika als professioneel schoonmaak merk maar verovert nu ook de Nederlandse markt! Barbicide, ook wel 'The Blue Solution' genoemd, is absoluut onmisbaar in elke salon of shop die te maken heeft met uiterlijke verzorging. Hygiëne is een steeds belangrijk wordende factor waarop ingespeeld moet worden!

  Waarom is het gebruik van Barbicide zo belangrijk?:

   • Bij onjuist gebruik of helemaal geen gebruik van schoonmaakmiddelen breng je jezelf en je klanten in gevaar met infecties.
   • Tijdens de zomer of bij het gebruik van verwarming maak je het schimmels en bacteriën zeer gemakkelijk om te groeien. In combinatie met chemische stoffen kan het een sterke afname hebben van de weerstand van de huid van uzelf en dat van je klanten.

   

  Eigenschappen:

  • Hygiënische spray
  • Bestrijd bacteriën en schimmels
  • Te gebruiken op oppervlakten
  • Te gebruiken op gereedschap
  • Veilig voor kunststof
  • Inhoud: 1000ml

  uitverkocht

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...