Categorieën

Alcohol 70% 5 L Bekijk groter

Alcohol 70% Podior 5 L

8718692860223

€ 13,85

 • Alcohol Podior 70% is een desinfectievloeistof op basis van gedenatureerde ethylalcohol voor het ontsmetten van de huid, instrumentaria en oppervlakken. 

  Alleen voor uitwendig gebruik.
  Goedkeuring door het Ctgb. 

  Toelatingsnummer NL 14061 N (Bitrex denaturatie).

  Dossiernummer FOD België: 6715B

  Gebruiksvoorschrift

  Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief mycobacteriën en bacteriesporen), gisten en schimmels:

  - op harde oppervlakken in de gezondheidszorg, in pedicurepraktijken, in tattoopraktijken, in schoonheidssalons en in nagelstudio’s, met uitzondering van oppervlakken die in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en grondstoffen hiervoor.

  Gebruiksaanwijzing en dosering

  De dosering en inwerktijd zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moeten worden aangehouden.
  Het middel alleen toepassen op kleine oppervlakken (maximaal 0,5 m2 ). Te behandelen oppervlakken eerst reinigen. Een daarbij gebruikt reinigingsmiddel afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen. Breng het middel met een doekje of prop watten aan op het te behandelen oppervlak (verbruik 20-50 ml per 0,5 m2 ) en laat minimaal 5 minuten inwerken. Bij het desinfecteren zo veel vloeistof gebruiken dat de oppervlakken gedurende de gehele inwerktijd nat blijven. Hierna met behulp van een celstof doekje het oppervlak droogwrijven.

  Gebruik

  Het middel is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik.

  Minimale inwerktijd:

  5 minuten

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...