Categorieën

Aanbieding! Sekusept vloeibaar Bekijk groter

Sekusept Plus vloeibaar 2 liter

4028163030906

tijdelijk uitverkocht

Meer details

€ 46,71

-15%

€ 54,95

 • Sekusept Plus vloeibaar is een reinigings- én desinfectiemiddel, speciaal bestemd voor medisch instrumentarium. Sekusept wordt gebruikt in ziekenhuizen, laboratoria en praktijken door medici zoals artsen, tandartsen en door medische pedicures.


  • Concentraat voor reiniging en desinfectie van medische instrumenten.

  • Biologisch afbreekbaar, mits opgelost in water.

  • Te gebruiken in desinfecteerbak en ultrasoonreiniger.

  • Inwerktijd, zie specificaties op het etiket.  Werkzaam tegen bacterieen (ook T.B.C.), schimmels, en virussen inclusief Hepatitis-B (HBV) in MADT virussen en AIDS-veroorzakers (HIV)

  Voldoet aan de medische normen, volledig gecertificeerd.

  Het product is gebasseerd op o.a. Glucoprotamin, een gepatenteerde nieuwe grondstof, die zeer goed afbreekbaar is. Sekusept Plus is handig te doseren, heeft een breed werkingspectrum en is niet vluchtig. Na de voorgeschreven inwerktijd de instrumenten uit de oplossing nemen en met water van minstens drinkwaterkwaliteit afspoelen. Werkzaam tegen BACTERIEN-SCHIMMELS-VIRUSSEN EN HEPATITUS B. 4 % oplossing bij gebruik in Ultrasoon. 10 % bij gebruik van desinfectie van instrumenten. BELANGRIJK: Goed naspoelen onder stromend water, en instrumenten goed afdrogen en geopend wegleggen. Na gebruik de tangen smeren.

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...