Categorieën

Ureumline intensive cure 35 ml Bekijk groter

Ureumline intensive cure 35 ml

247026-e

Vermelde prijs is de consumentenprijs. Login voor uw salonprijs.

Meer details

€ 7,03

 • Ureumline intensive Cure is een sneldrogende contactgel tegen de ontwikkeling van nagelschimmels.
  Schimmelnagels komen veel voor en behoeven een specifieke verzorging. De veroorzaker is een schimmel / gistinfectie van oa. Candida albicans, Trichophytum x of Microsporum. Ook mogelijk is een combinatie van gisten, schimmels en/of bacterien, De antimicrobiele werking van de werkzame stoffen als 2,4,4-trichloro-2-hydroxy-diphentyl-ether zijn wetenschapelijk bewezen  breedspectrum werkend bij sporen, gisten, bacterien en fungii met een langdurende werking.
  De nagelschimmelinfectie (mycose) uit zich voornamelijk als een distale werkleuring welke zich proximaal uitbreid(onder de nagel/ over het nagelbed heen). De infectie bevindt zich diep in en onder de keratinestructuur van de nagel en veroorzaakt verkleuring en hinderlijke vervorming van de nagelplaat.
  Ureumline Intensive Cure wordt dagelijks als contactgel op de nagelplaat van de geinfecteerd en nagel gebracht en licht ingewreven. Hierbij kunnen met de maastgelegen nagels mee worden in het inwrijven. De unieke formula van Ureumline Intensive Cure zorgt voor een diepe indringing van de actieve antschimmelstoffen in de nagelstructuur. Het kan zeer goed helpen de nagelplaat te laten dunslijpen door de pedicure.
  Combineer het gebruik van Intensive Cure met de Ureumline Huid en Nagelspray en voorkom hiermee uitbreiding van het verspreidingsgebied van de infecterende schimmel of gisten op de voetenhuid en teennagels.
  35 ml druppelfles
  * Aanbevolen bij diabetici  Vermelde prijs is de consumentenprijs. Login voor uw salonprijs.12 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...