Categorieën

Volatile Lavendel Bio 10 ml

8715542011293

€ 7,35

 • Alhoewel alle oliën van Volatile 100% natuurlijk zijn, helemaal zuiver en vaak afkomstig van “wildpluk”, krijgen wij regelmatig de vraag naar biologische oliën. Dit zijn oliën afkomstig van de teelt van planten, waarbij de teelt, de oogst en de verwerking alleen op natuurlijke wijze geschiedt. Er wordt dus geen kunstmest, gewasbeschermings- en bestrijdingsmiddelen gebruikt en geen chemische middelen bij de verwerking. Deze teelt en het verwerkingsproces worden nauwkeurig gecontroleerd en de olie en het eindproduct worden voorzien van een certificaat.

  Lavendel Bio wordt o.a. gebruikt bij: abcessen, acne, allergieën, blauwe plekken, wondjes, roos, huidinfecties, eczeem, insectenbeten, luizen, psoriasis, zweertjes, zonnebrand, reuma, spierpijn, astma, bronchitis, keelontsteking, hoest, blaasontsteking, onregelmatige menstruatie, witte vloed, misselijkheid, hoofdpijn, migraine, depressiviteit, nerveuze spanning en stress gerelateerde klachten.

  Toepassingen:
  Voor een goede nachtrust: een paar druppels lavendel op het hoofdkussen. Voor workaholics: 1 druppel neroli 2 druppels lavendel, 1 druppel geranium en 1 druppel palmarosa toevoegen aan 10 ml badolie. Voor de huid: vermeng 4 druppels lavendel, 2 druppels kamille en 2 druppels sandelhout met 25 ml. basisolie.

  Combinaties
  De geur van lavendel gaat goed samen met die van de meeste oliën, vooral de citrus en bloemen oliën.

  Eventuele risico voor de gezondheid
  Niet gebruiken in de eerste helft van de zwangerschap. Niet gebruiken in combinatie met middelen die jodium of ijzer bevatten.

  10 ml

30 Andere producten in dezelfde categorie: