Categorieën

Volatile Sinaasappel Bio 100 ml Bekijk groter

Volatile Sinaasappel Bio 10 ml

8715542011354

€ 3,35

 • Sinaasappel Bio

   

  Afkomstig van biologisch geteelde produkten.

  Alhoewel alle oliën van Volatile 100% natuurlijk zijn, helemaal zuiver en vaak afkomstig van “wildpluk”, krijgen wij regelmatig de vraag naar biologische oliën. Dit zijn oliën afkomstig van de teelt van planten, waarbij de teelt, de oogst en de verwerking alleen op natuurlijke wijze geschiedt. Er wordt dus geen kunstmest, gewasbeschermings- en bestrijdingsmiddelen gebruikt en geen chemische middelen bij de verwerking. Deze teelt en het verwerkingsproces worden nauwkeurig gecontroleerd en de olie en het eindproduct worden voorzien van een certificaat.

   

  Vrolijk geurende olie.

  Zeer geschikt voor de huid.

  Ontspannende, zonnige olie.

  Goed bij spanning.

  Werkt opbeurend.

   

  Gebruik

  Essentiële oliën kunnen vermengd worden met een neutrale massage olie, badolie, douchegel, bodymilk of met dode zeezout. Let op: essentiële oliën zijn zeer geconcentreerd. Enkele druppels zijn vaak meer dan voldoende! Verder kunnen de geurige essentiële oliën verdampt worden in een aromalampje, aromasteentje en ze kunnen worden in aromatische stoombaden, Vapozones, voetenbaden of kompressen.

   

  Veiligheidsvoorschriften

  Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij abusievelijk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in bijvoorbeeld olijfolie of zonnebloemolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

   

  Waarschuwing:

  Niet gebruiken voor inwendig gebruik. Houd oliën altijd buiten bereik van kinderen. Een aantal essentiële oliën mogen niet worden gebruikt bij baby’s of tijdens de zwangerschap.

   

  10 ml

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...