Harsparels Charcoal Dtox

Harsparels Charcoal DTox HIVE® 500 GR

€ 12,95
Exclusief belasting

D-Tox Hot Film Wax pellets van Hive Beauty, de ultieme alles-in-een haarverwijderings- en huidverjongingsbehandeling! Aangedreven door geactiveerde houtskool om toxines en onzuiverheden uit de poriën te halen. Geeft als resultaat een haarvrije huid die gereinigd en verjongd blijft.

Er zijn momenten waarop eenvoud het beste is, daarom heeft HIVE® de 24K-collectie gemaakt. De collectie maakt gebruik van hoogwaardige zuivere witte bijenwas als basis van de formulering met de toevoeging van aantal actieve ingrediënten.

Ontworpen voor gebruik op alle haartypen en -zones, de formulering is vooral geschikt voor het harsen  van het gezicht, waardoor het een essentiële must-have is voor moderne kappers die hun technieken en aanbod willen verbreden.

Aangedreven door geactiveerde houtskool om gifstoffen en onzuiverheden uit de poriën te trekken, waardoor de huid haarvrij, gereinigd en verjongd wordt. Charcoal D / Tox Pellets vereist geen harsstrips en kan worden gebruikt voor speciale waxtreatments zoals baardshaping en ontharing van de neus- en wenkbrauw, maar geven ook fantastische resultaten in meer traditionele harsbehandelingen zoals rug, borst of benen.

Pure White Beeswax is rijk aan vitamine A. Diep hydraterende, helpt de huid te beschermen en heeft therapeutische en anti-inflammatoire eigenschappen.

Kenmerken:

- Hot Film Harsparels

- Ideaal voor moderne kappers en gezichtsontharingen

- Geen harsstrips nodig

- Verwijderd haar & reinigt poriën

- Re-sealable bag

- Cruelty & Parabenen vrij
- Makkelijk te doseren, geen verspil
HOB1009

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Harsparels Charcoal DTox...

€ 12,95