Harsparels Milk Depil-Ok 1 KG

Harsparels Milk Depil-Ok 1 KG

€ 12,95
Exclusief belasting

Wilt u graag de beste producten voor een professionele harsbehandeling in huis hebben van goede kwaliteit en tegen een geweldige prijs? Mis dan zeker de Harsparels Milk van Depil-Ok (1 Kg) niet! 100% Natural en Organic. Milk harskorrels smelten tot een pasta-achtige harssubstantie met melkproteïnen als hoofdbestanddeel, geformuleerd voor de gevoelige huid die speciale bescherming en hydratatie nodig heeft tijdens het ontharen. De regenererende en beschermende eigenschappen van de huid, evenals de puur witte kleur en de zachte geur, maken van ontharen een plezierige manier om uw huid gezond te houden.

Natuurlijke en biologische ontharingshars in de vorm van harsparels.

De voordelen van Depil-Ok harsparels/waxpearls.

Het optimale smeltpunt van de hars wordt in zeer korte tijd bereikt

De beste kwaliteit in de professionele markt.

De hars wordt zonder strips verwijderd

Makkelijk te doseren

Werking: harsparels werken niet door plakkerigheid, maar door inkapseling van de haren in de hars als de vloeibare hars afkoelt en hard wordt.

De warme en vloeibare hars wordt met spatel dun opgebracht. De hars koelt af en wordt weer hard. Na afkoelen een puntje losmaken en aan de hars zelf verwijderen zonder strips. Breng hars zo warm en zo vloeibaar mogelijk aan zodat vloeibare hars op de haren maximaal kan afkoelen.

Geschikt voor de gevoelige tot zeer gevoelige dunne huid

Gebruiksaanwijzing:

Smelt de hars totdat deze een honingachtige textuur heeft. controleer de temperatuur op de binnenkant van de hand om zodoende verbrandingen te voorkomen. Breng een dunne laag hars aan op de schone en droge huid en in de richting van de haargroei. Laat het enkele seconden afkoelen, hef met de vingers een klein randje van de hars op en trek het met een snelle en krachtige beweging weg, tegen de haargroei richting in en zo evenwijdig als mogelijk met de huid.

301202

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Harsparels Milk Depil-Ok 1 KG

€ 12,95