• Aanbieding!
  • -20%
  • 20%

Lash Lust Care & Growth Serum Hive 10ML

€ 6,60
€ 8,25
Exclusief belasting

Professionele verzorging voor natuurlijke, gelifte of behandelde wimpers en wenkbrauwen.

HIVE Lash Lust Serum is ontworpen om aan al je wimperwensen te voldoen en voedt en verzorgt de natuurlijke, gelifte of behandelde wimpers en wenkbrauwen diep. Bij dagelijks gebruik bevordert de geavanceerde formule de haargroei en het helpt om de uitstraling, volume en de sterkte van wimpers en wenkbrauwen te verbeteren.

Het geavanceerde biotinecomplex helpt wimpers en wenkbrauwharen er langer, voller en sterker uit te zien. Verrijkt met Jojoba-zaadolie en glycerine, bevordert de hydraterende formule levendige, gezonde wimpers en wenkbrauwen.

Creëert zichtbare resultaten en verheugd echte Lashlovers na 15 dagen!

Is het geen tijd om je wimperbehoeften te bevredigen?

 

Kenmerken:

Voedt en verzorgt diep

Geavanceerd biotine complex

Veganistisch, parabenenvrij en dierproefvrij

Verrijkt met Jojoba-zaadolie en glycerine

Helpt bij een gezonde haargroei

Makkelijk aan te brengen

Hive Lash Lust Serum is eenvoudig te gebruiken, dit betekent dat HIVE® Lash Lust Serum een ​​fantastische verkoopkans is voor salons als een nazorgproduct voor klanten die een tint, wimperlift of wenkbrauwlaminering hebben gehad. Eenmaal per dag op het te behandelen gebied aanbrengen met de applicatorborstel. Slechts 3 penseelstreken op de binnenste en buitenste wimpers of wenkbrauwharen en 4 penseelstreken op de middelste wimpers of wenkbrauwharen is alles wat nodig is om hun nieuwe look te behouden en gezond haar te bevorderen.

HBE7246

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Lash Lust Care & Growth...

€ 8,25 € 6,60