HYDRO NOURISHING COCKTAIL - HYDRO REINIGING 500 M

HYDRODERMABRASIE NOURISHING COCKTAIL 500 ML

€ 13,50
Exclusief belasting

HYDRO NOURISHING COCKTAIL - WATERSTOF REINIGING - HYDRODERMABRASIE VLOEISTOF

Een voedende cocktail voor alle huidtypes, vooral de rijpere huid. Door het gehalte aan collageen en koninginnengelei voedt, regenereert en vertraagt ​​de oplossing sterk het verouderingsproces van de huid. Algenextract (blaaswier) verstevigt en verzacht de huid, is een bron van macro-, micro-elementen en vitamines. De vloeistof is verrijkt met ananas- en granaatappelextract.

De vloeistof kan worden gebruikt voor de volgende behandelingen:
waterstofzuivering,
cavitatiepeeling,
zuurstofinfusie,
oxybrasie en dagelijkse toepassing.

Actieve ingrediënten:

Oplosbaar collageen
Collageen is verantwoordelijk voor het handhaven van het juiste niveau van hydratatie van de huid, verbetert de elasticiteit en stevigheid. Houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Op deze manier wordt TEWL (transepidermaal waterverlies) verlaagd. De gebroken deeltjes dringen diep in de huid door, waar ze de bouwstof van natuurlijk collageen worden. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering, verstevigt en maakt de huid glad.

Fucus Vesiculosus Extract Blaaswierextract
heeft een sterk hydraterende en antioxiderende werking, revitaliseert, voedt, regenereert, voorkomt en verzacht rimpels, verstevigt en verstevigt de huid, verbetert de bloedmicrocirculatie. Het bevat waardevolle antioxidanten, vitamine E en C, eiwitten, mineralen, aminozuren en polysachariden. Herstelt natuurlijke beschermingsmechanismen. Speciaal aanbevolen voor de rijpere huid, ondersteunt de strijd tegen striae en verslapping.

Royal Jelly Royal
Jelly is een natuurlijk ingrediënt met een hoog gehalte aan harsen. Regenereert sterk en ondersteunt de genezing van de huid. Het heeft een hydraterend, gladmakend en verzorgend effect. Het is een uitstekende antioxidant vanwege het gehalte aan natuurlijke vitamines. Het vertraagt ​​de verouderingsprocessen. Het wordt ook aanbevolen voor cosmetica die de afscheiding van talg reguleren. Koninginnegelei wordt sinds de oudheid beschouwd als het elixer van de jeugd, omdat het onder andere proline, asparaginezuur, B-vitamines, vitamine C, eiwitten, koolhydraten, zwavel bevat.

Ananas Sativus Fruit Extract Ananas
extract bevat het enzym bromelaïne, dat eiwitten afbreekt. Uitwendig aangebrachte bromelaïne exfolieert op milde wijze dode huidcellen en heeft een verzachtend effect, waardoor de geïrriteerde huid wordt hersteld. Het heeft een ontstekingsremmend effect en elimineert wallen. Ananasextract combineert de voordelen van zacht exfoliërende bromelaïne met het voedende en hydraterende effect van suikers, vitamines en mineralen.

Punica Granatum Fruit Extract
Granaatappel fruit extract met verbazingwekkende voedingswaarden. Granaatappelfruit is rijk aan Omega-5 vetzuren. Het is een ingrediënt met een hoge antioxidantactiviteit. Het regenereert, hydrateert, voedt en verbetert de huidskleur. Verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid. Het heeft ontstekingsremmende en ontstekingsremmende eigenschappen.

141036

Specifieke referenties

Commentaar (0)

HYDRODERMABRASIE NOURISHING...

€ 13,50