HYDRO EXFOLIATING COCKTAIL 500 ML

HYDRODERMABRASIE EXFOLIATING COCKTAIL 500 ML

€ 13,50
Exclusief belasting

HYDRO EXFOLIATENDE COCKTAIL - WATERSTOFREINIGING - HYDRODERMABRASIE VLOEISTOF

Een exfoliërende cocktail voor alle huidtypes, vooral de gemengde tot vette huid. Glycolzuur en melkzuur exfoliëren zachtjes de dode opperhuid, maken glad en stimuleren de huid om te vernieuwen en te regenereren. De vloeistof vermindert de talgafscheiding en kalmeert huidveranderingen. De vloeistof is verrijkt met ananas- en granaatappelextract.

De vloeistof kan worden gebruikt voor de volgende behandelingen:
waterstofzuivering,
cavitatiepeeling,
zuurstofinfusie,
oxybrasie en dagelijkse toepassing.

Actieve ingrediënten:

Glicolzuur Glycolzuur
is primair verantwoordelijk voor het vertragen van de verouderingsprocessen, het verhogen van de productie van collageenvezels en het vasthouden van water in de huid. Versnelt de celvernieuwing, verzacht en verzacht de huid en verbetert de structuur. Het vermindert ook rimpels, zichtbaar ondiepe littekens en maakt pigmentvlekken lichter. Het reguleert de afscheiding van talg en vernauwt de talgklieren.

Melkzuur
Melkzuur met hydraterende eigenschappen. Het heeft het vermogen om het stratum corneum binnen te dringen. Het verzacht het stratum corneum en exfolieert de eeltige opperhuid.

Allantoïne
Allantoïne - ureumderivaat met sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het verzacht en verzacht de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren, versnelt de wondgenezing.

Ananas Sativus Fruit Extract Ananas
extract bevat het enzym bromelaïne, dat eiwitten afbreekt. Uitwendig aangebrachte bromelaïne exfolieert op milde wijze dode huidcellen en heeft een verzachtend effect, waardoor de geïrriteerde huid wordt hersteld. Het heeft een ontstekingsremmend effect en elimineert wallen. Ananasextract combineert de voordelen van zacht exfoliërende bromelaïne met het voedende en hydraterende effect van suikers, vitamines en mineralen.

Punica Granatum Fruit Extract
Granaatappel fruit extract met verbazingwekkende voedingswaarden. Granaatappelfruit is rijk aan Omega-5 vetzuren. Het is een ingrediënt met een hoge antioxidantactiviteit. Het regenereert, hydrateert, voedt en verbetert de huidskleur. Verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid. Het heeft ontstekingsremmende en ontstekingsremmende eigenschappen.

141037

Specifieke referenties

Commentaar (0)

HYDRODERMABRASIE...

€ 13,50