Categorieën

myk1 hydrofiele creme Bekijk groter

MYK-1 hydrofiele crème 30 g

8712691210256

€ 8,50

 • Myk-1® crème 30g

  De werkzame stof in Myk-1® is sulconazol. Sulconazol is sinds 1986 internationaal op de markt.  Myk-1® creme is zonder recept verkrijgbaar bij apotheek of internet.  Wat doet dit middel en waarbij wordt het gebruikt?  Sulconazol is een antischimmelmiddel.  Dit middel bestrijdt schimmelinfecties van de huid, zoals voetschimmel (zwemmerseczeem) of Candida-infecties. Sulconazol beschadigt de celmembraan en de celwand van de schimmel, waardoor de groei van de schimmel afgeremd wordt en de schimmel tevens afsterft. De schimmeldodende werking begint direct na het aanbrengen. Hoe lang het duurt voordat de infectieverschijnselen afnemen of verdwijnen, hangt af van de soort en de plaats van de infectie en kan variëren van twee tot zes weken.  Na enkele dagen merkt u dat de jeuk en roodheid minder worden. De genezing duurt echter langer.  Wijze van toediening:

  Uitsluitend voor gebruik op de huid.

  1 tot 2 maal per dag een weinig crème aanbrengen en licht inwrijven tot het preparaat door de huid is opgenomen.  Op welke bijwerking moet u letten?

  Naast de gewenste effecten kan dit middel bijwerkingen geven.  Zelden: De behandelde plek kan geïrriteerd of branderig aanvoelen en rood worden. Dit is in het algemeen geen reden tot ongerustheid. Als de roodheid en jeuk na enkele dagen van gebruik niet verdwijnen, kan dat duiden op een allergische reactie. Neem in dat geval contact op met uw arts.


  Krijgt u andere verschijnselen die u in verband brengt met dit middel, raadpleeg dan uw arts.

14 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...