Categorieën

BS Spange Classic+ magneetstrip nr.20

022420

€ 32,00

 • De BS Spange Classic+ Magnet is een magneet strip van 4mm. De Classic+ Magnet is dikker dan de Classic Magnet serie, die 3 mm is.

  Gebruik een speciale magneet applicator om de Classic+ Magnet strips op te plakken, voor te lijmen en op de nagelplaat te plaatsen.

  Verpakt met 10 stuks

  BS Classic+ Magneet: Probleemloos aanbrengen

  • Stap 1 : Voorbereiding
   De nagelplaat wordt zo vlak mogelijk geslepen. De zijkanten van de nagel worden in beperkte mate afgeplat. Deze voorbereiding gebeurt in het kader van een normale pedicurebehandeling
  • Stap 2 : Maat selecteren
   Uit 6 voorgestanste formaten strips kies je de strip die de nagel overspant zonder de nagelwallen te raken. Houd hierbij links en rechts minimaal 1,5 mm vrij. Om de juiste maat te bepalen meet je met het uiteinde van de applicator de breedte van de nagelplaat. Maak met het uiteinde een “rollende” beweging over de nagelplaat. De applicator die bij beide nagelwallen 1,5 mm overlaat, is de juiste maat voor de te behandelen nagel. 

   Tip: De magneet-applicatoren zijn te gebruiken per 2 maten strips. Elk uiteinde van de BS Spange applicator is geschikt voor één bepaalde maat Strip. Zorg ervoor dat je voor elke maat een passende applicator en passende BS Spange Classic+ Magnet strip klaar hebt liggen.
  • Stap 3: Nagel ontvetten
  • Stap 4: Lijmen en aanbrengen.
   Pak “magnetisch” met de Applicator 1 strip op. Houd de BS Spange Classic+ Magnet Strip met de te lijmen kant naar boven. Doseer een streepje lijm op de strip. Breng nu de BS Spange Classic+ Magnet Strip aan op de nagel. Werk hierbij van nagelwal naar nagelwal in een “rollende en rustige“ beweging. Tijdens het plaatsen voer je licht aanduwende druk uit zodat de lijm en strip goed in contact komen met de nagelplaat.
  • Stap 5: Reinigen.
   Geef de strip even de tijd om zich te “zetten” en te drogen. De temperatuur van de nagelplaat verschilt altijd van de temperatuur van de strip+lijm. De BS Spange Classic+ Magnet Strip toont nu nog duidelijk het ijzervlekje. Na bijvoorbeeld 1 minuut veeg je de strip schoon met een celstofdepper 4x5cm en BS Spange Clean Ex of alcohol 70%. Het donkere ijzervlekje op de strip zal op deze wijze zonder veel moeite verdwijnen.
  • Stap 6 : Afwerken
   Breng met het lijmkwastje de BS Spange Kleber (lijm) aan in een “verfbeweging ” in distale richting (van de nagel af). Laat de lijm drogen. Uiteindelijk kan je het lijmvlak op de nagel ook nog een beetje vlak vijlen. 

   Tip: Afwerken met gel of acryl kan ook. Blijft goed zitten, ziet mooi uit en vooral ook omdat je dan de nagels daarna in een mooie kleur kunt lakken.

12 Andere producten in dezelfde categorie: