• Verzorgend en herstellend

  De ORLY Breathable / zuurstof doorlatende nagellakken bevatten arganolie, pro-vitamine B5 en vitamine C. Deze toevoegingen dragen bij aan de verzorging van de nagels en het herstel van beschadigde nagels. Arganolie is een geweldig middel voor je nagels. Het zorgt voor sterkere nagels en een gezonde nagelgroei dankzij de grote hoeveelheid vitamine E en carotenoïden (vitamine A). Daarnaast zit het vol met essentiële vetzuren die de nagels en nagelriemen hydrateren.

  Langdurig plezier

  ORLY gebruikt bij het maken van de Breathable nagellakken een speciale techniek genaamd “Advanced Oxygen Technology”. Deze techniek wordt ook gebruikt bij contactlenzen en zorgt ervoor dat zuurstof en vocht door de nagellak heen kunnen. Hierdoor wordt de groei van de nagel niet verstoord. Bovendien blijven stofdeeltjes niet hangen tussen de nagel en de nagellak en dus gaat je nagellak langer mee dan normaal!

  Gemakkelijker, sneller én goedkoper

  Onderzoek van ORLY heeft aangetoond dat de Breathable-collectie makkelijker is aan te brengen in vergelijking met traditionele nagellakken. Daarnaast heb je geen basecoat of topcoat meer nodig. Dat scheelt tijd en in de portemonnee!

 • Ook geschikt voor schimmelnagels
096200209053

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)

Orly Breathable Love My Nails

€ 12,53