Categorieën

Orly Breathable Treatment Shine Bekijk groter

Orly Breathable Treatment + Shine

096200249035

€ 12,53

  • Verzorgend en herstellend

   De ORLY Breathable nagellakken bevatten arganolie, pro-vitamine B5 en vitamine C. Deze toevoegingen dragen bij aan de verzorging van de nagels en het herstel van beschadigde nagels. Arganolie is een geweldig middel voor je nagels. Het zorgt voor sterkere nagels en een gezonde nagelgroei dankzij de grote hoeveelheid vitamine E en carotenoïden (vitamine A). Daarnaast zit het vol met essentiële vetzuren die de nagels en nagelriemen hydrateren.

   Langdurig plezier

   ORLY gebruikt bij het maken van de Breathable nagellakken een speciale techniek genaamd “Advanced Oxygen Technology”. Deze techniek wordt ook gebruikt bij contactlenzen en zorgt ervoor dat zuurstof en vocht door de nagellak heen kunnen. Hierdoor wordt de groei van de nagel niet verstoord. Dus ook geschikt op schimmelnagels. Bovendien blijven stofdeeltjes niet hangen tussen de nagel en de nagellak en dus gaat je nagellak langer mee dan normaal!

   Gemakkelijker, sneller én goedkoper

   Onderzoek van ORLY heeft aangetoond dat de Breathable-collectie makkelijker is aan te brengen in vergelijking met traditionele nagellakken. Daarnaast heb je geen basecoat of topcoat meer nodig. Dat scheelt tijd en in de portemonnee!

  • 18 ml

29 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...