Categorieën

Cristal Gold masker 15 gr

P68 509315

niet leverbaar, zie ons nieuwe 24K modeling goudmasker van Voesh

Meer details

€ 2,39

 • Cristal Goud masker, voor een professionele natuurlijke Beauty behandeling.


  Puur goud is al eeuwen het geheim voor een mooie jeugdige huid.
  Volgens de historie sliep Cleopatra iedere nacht met een gouden masker en in het oude Rome werd goud al gebruikt voor de behandeling van huidproblemen.
  In de oude Chinese geneeskunde werd goud gezien als de sleutel voor de eeuwige jeugd. Heden ten dage is goud een geliefd element geworden in de Cosmetische wereld.


  Dit goudmasker is helder van kleur met gouden flakes toegevoegd.  Goud en de huid:

  • liftend en versterkend doordat het de afname /afbraak van collageen en de afbraak van elastine in de huid vertraagt.

  • Tevens stimuleert het de aanmaak van cellulair weefsel en versterkt het de huidcellen zodat de huid behoudt de natuurlijke elasticiteit.

  • Daarnaast verminderd rimpels en fijne lijntjes en werkt het ontstekingsremmend.

  • Goud heeft de eigenschap om vrije radicalen te stoppen waardoor vroegtijdige veroudering van de huid wordt voorkomen.  Tijdens het gebruik onthult het Cristal Gold masker haar volledige transparantie. De huid wordt werkelijk vertroeteld en dit komt direct tot uiting. De verfijnde structuur van het goudmasker zorgt direct voor een verzachtend gevoel. Relaxt en verfrist de huid zoals geparfumeerd water. Het poeder is puur natuur en zonder toevoegingen. Een symbool van energie en licht, de gouden vlokjes geven deze behandeling ware glitter en glamour. Pure verwennerij, skin deep, voor een gezonde uitstraling.  Gebruiksaanwijzing: doseer 15 gr poeder op 60 ml water van ongeveer 20C. Neem een maskerkom en doe al het water in een keer bij het poeder, roer snel en grondig gedurende 1 minuut om een gelijkmatige pasta te verkrijgen. Breng het masker meteen aan op het gezicht en vermijd de oogcontouren. Laat het masker minimaal 10/15 minuten inwerken voor een goed resultaat. Verwijder het masker met een vochtige spons.  Sachet 15 gram  Dit masker is met hoge expertise samengesteld en geproduceerd bij een toonaangevend cosmetica laboratorium in Europa.

8 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...