Purple Rose face scrub

Verwijdert dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding. Hydraterend en verzachtend door de toegevoegde jojobaolie en het calendulaextract. Stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Breng een klein beetje van de scrub aan op het gezicht en masseer zachtjes in. Vermijd de huid rond de ogen. Spoel af met lauw water. Gebruik de scrub 2 tot 3 keer per week. Geschikt voor elk huidtype. Bevat geen kleurstoffen en geen kunstmatige geurstoffen.

15 ml mini verpakking ideaal als eindejaarsgeschenkje aan uw klanten.

levertijd 1 week

De Purple Rose synergie is uitermate geschikt voor de droge, gevoelige en geïrriteerde huid. De essentiële oliën werken verzachtend, ontspannend, ontstekingswerend, antiseptisch, adstringerend (waardoor rimpels verzachten), wondhelend, weerstandverhogend, weefselherstellend, huidregenererend, opwekkend en stimulerend. Daardoor is Purple Rose uitstekend inzetbaar in de strijd tegen rimpels en als verzorging van de droge en gevoelige huid. Bovendien hebben Purple Rose producten een positief effect bij couperose, eczeem en brandwonden. Ze kennen een evenwichtige samenstelling en zullen over het algemeen geen (allergische) reacties oproepen. Als u overgevoelig bent voor bepaalde stoffen, kunt u een essentiële olie altijd uittesten op de binnenkant van uw bovenarm.

Ontspannen momenten
Het leven is al hectisch genoeg. Roos heeft niet alleen een positieve invloed op de droge en gevoelige huid maar werkt ook uitstekend bij stressgerelateerde klachten. Mensen die verdrietig, gestresst of depressief zijn vinden troost in een geurig bad of een heerlijke massage met Purple Rose. De warmte van een bad of een massage zorgt er tevens voor dat de geurige essentiële oliën snel worden opgenomen in de bloedbaan. U merkt direct dat het werkt!

Ingrediënten
Roos is één van de bekendste, maar ook duurdere essentiële oliën. Als u bedenkt dat voor 1 liter rozenolie bijna 1000 kilo rozenblaadjes nodig zijn, dan begrijpt u waarom de geconcentreerde essentiële oliën vrij kostbaar zijn. Purple Rose huidverzorgingsproducten bevatten een synergie van verschillende essentiële oliën die elkaars werking versterken en een krachtig impuls geven aan het herstel van de elasticiteit en uitstraling van de huid.

Er zijn geen conserveringsmiddelen, geen parabenen en geen paraffine aan toegevoegd.

Ingrediënten
• Roos Turkije – een zacht geurende rozenolie, gemaakt van rozenblaadjes uit Turkije. Deze olie werkt opbeurend, is goed tegen stress en heel goed inzetbaar bij het verzachten van rimpels en een droge huid.

• Roosgeranium uit Egypte – een iets sterker geurende olie met zeer verzorgende eigenschappen.

• Rozenhout uit Brazilië – een fijn geurende, ontspannende olie die zeer goede huidverzorgende eigenschappen heeft, o.a. voor acne.

8715542023067

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)

Purple Rose mini's...

€ 1,25