Categorieën

 - Bekijk groter

Sauna mengsel Oslo 10 ml

8715542009559

€ 4,25

 • OSLO: met kajeput en eucalyptus.

  De warme geur van de kajeput werkt ontspannend op lichaam en geest. Het frisse van de eucalyptus geeft ruimte bij klachten aan de luchtwegen. Samen werken ze verfrissend en ontspannend  Gebruiksaanwijzing

  De etherische oliën kunt u ook gebruiken in de sauna. De pure etherische oliën mengen niet met water, maar drijven daar bovenop. U kunt het beste, wanneer u een lepel water neemt 4 druppels van de olie toevoegen en dan op de stenen brengen. Gemakkelijker is het om het opgietconcentraat te gebruiken. Meng 5 tot 10 ml opgietconcentraat op 1 liter water, giet 15 tot 20 ml water per kubieke meter saunaruimte op de gloeiend hete stenen.

  Waarschuwing: nooit het opgietconcentraat onverdund op de stenen gieten!!!  De massageoliën zijn zoals alle producten van Volatile van hoge kwaliteit, puur natuur zonder toevoegingen. Onze massageoliën zijn verrassend zuinig in gebruik. Ook van de badoliën neemt u snel teveel.  Tip: probeert u eens onze Dode Zeezout in bad, en voeg daar enkele druppels pure etherische olie aan toe.

1 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...