EYE THERAPY Under Eye Mask

EYE THERAPY Under Eye Mask

€ 3,35
Exclusief belasting

Voordelen

 

-Vermindert de tekenen van fijne lijntjes en rimpels

-Verbetering van de helderheid, tint en elasticiteit van de huid

-Anti-aging 20 minuten behandeling

-Ontspannend en verkoelend

-Klaar voor gebruik

-Vrij van minerale oliën, lanoline, aardolie en parabenen

 

Omschrijving

Hydrogelpleister geformuleerd op anti-aging marine collageen, gecombineerd met groene thee, Aloë Vera en vitamine A & E.

Een intensieve behandeling van de onderoogleden met als doel fijne lijntjes, rimpels, wallen, donkere kringen en -droogte te minimaliseren en de tere huid te voeden, terwijl de elasticiteit en stevigheid worden verhoogd om weer een jeugdige uitstraling te krijgen.

Geschikt voor alle huidtypen, onze onderooglid patches zijn doordrenkt met collageen en stimulerende ingrediënten, gesneden naar de vorm van het onderooglid en klaar voor gebruik.

De wetenschap achter het BeautyPro collageen infused onderooglid masker is het gebruik van marine collageen, gecombineerd met belangrijke vitaminen, kruiden en plantaardige ingrediënten om de effecten van vermoeide, opgezwollen en gezwollen ogen te verminderen terwijl zich dit op onderoogleden richt.

In tegenstelling tot alle andere soorten collageen, is marine collageen wél in staat de huid binnen te dringen. Marine collageen blijkt een structuur van een aminozuurketen te hebben die perfect overeenkomt met collageen van de menselijke huid.

Dit geweldige product vermindert de tekenen van fijne lijntjes en rimpels, evenals langdurige anti-aging voordelen en verbetering van het delicate oogweefsel.

Gebruiksaanwijzing

Reinig het gebied onder de ogen voorzichtig, verwijder het masker uit de verpakking, pel de pleister van het heldere vel, breng het onder de ogen aan en draag dit gedurende 15-20 minuten.

Belangrijkste ingrediënten

Marine collageen, groene thee-extract, aloë vera, vitamine A, vitamine E, citrus-extracten.

Verpakkingsinhoud

3 aanvragen / 3 paren | 3.5g

14053U

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)

EYE THERAPY Under Eye Mask

€ 3,35