Hydrodermabrasie combi apparaat 6-in-1

Weelko Hydrodermabrasie combi apparaat 6-in-1

€ 1.395,00
Exclusief belasting

Hightech Combi Hydro apparaat met 6 functies:

 

Hydrodermabrasie

Geschikt voor diepe reiniging van de huid en voor behandelingen om o.a hyperpigmentatie / ouderdomsvlekjes, acne, en vuil van de huid te verwijderen tevens voor de behandeling van vette huiden. De techniek wordt ook toegepast in combinatie met behandelingen voor vetvermindering en om de elasticiteit en toon van de huid te verbeteren.

Hydrodermabrasie heeft een 4-voudige werking namelijk:

Reiniging & Extractie: Onder vacuüm wordt met de speciale vloeistoffen de huid diep gereinigd en vind sebum/talg extractie van comedonen en poriën plaats. Vuil en sebum worden afgevoerd in de opvangcontainer

Exfoliatie & Peeling: met hydro-dermabrasie wordt de huid geëxfolieerd m.b.v. van speciale vloeistoffen (AHA en BHA oplossingen). Dode huidcellen worden verwijderd en afgevoerd in de opvangcontainer

Hydrateren & Kalmeren : infusie van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid

Insluizen / Voeden: Met Hydro-Dermabrasie worden ook direct serums en werkstoffen in de huid gesluisd. Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen

 

Deze behandeling is uniek omdat het de huid hydrateert tijdens de dermabrasie. Geen enkele andere dermabrasie behandeling kan dit.

 

Ultrasound

Ultrasound heeft diverse effecten op de huid. Door de energie van de geluidsgolven en de warmte ontwikkeling wordt het celmetabolisme versneld waardoor sneller herstel van de huid bewerkstelligd wordt. Ook wordt het celmetabolisme geactiveerd door de stimulatie van de fibroblasten. De doorlaatbaarheid van de huid wordt verhoogd waardoor de actieve werkstoffen beter in de huid gebracht worden. Door de ultrasound ontstaan in de huid moleculaire wrijvingen, waardoor verharde of verkleefde vezelstructuren verminderen. Andere toepassingen zijn spierontspanning, pijnvermindering, betere doorbloeding, en bevordering van het regeneratievermogen van de huid en ultrasound heeft ook een drainerende werking.

 

Cold hammer

De hamer gebruik je na huidverjongingsbehandelingen, om de poriën te verkleinen, roodheid te verwijderen, de huid tot rust te brengen en de toon van de huid te verbeteren.

 

Radiofrequent (bipolair)

Door radiofrequente golven in de huid toe te passen ziet men de huid aanzienlijk verstrakken. RF geeft elektromagnetische trillingen af die warmte veroorzaken in de huid, hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij (het vet wordt verwarmd). Het voordeel is dat het opervlak niet verbrand; je werkt direct in het vetweefsel. Het lichaamsvet wordt zo op een natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. De warmte zorgt tevens voor het krimpen van het collagene weefsel waardoor de huid verstrakt.

 

Spray

Het Spray apparaat verbetert het resultaat van de anti rimpel behandeling en reiniging en verfrissing van de huid.

 

Skin Scrubber / galvanic

Verwijdert dode huidcellen, verwijdert overtollige nagelriemen en verbetert de huidtextuur.

Afmetingen 26x40x38cm

Gewicht 10 KG

Voltage 230V 50/60Hz

Verbruik 160 W

Ultrasound Frequentie 1 Mhz

Bipolar RF Frequentie 2 Mhz

Suction Power 650CM/HG

Water Flow Power 30L/H

Vacuum Pressure 90Kpa

WKB005

Specifieke referenties

Downloaden

HighTech Combi hydro

HighTech Combi hydro

Downloaden (1.07M)

Commentaar (0)

Weelko Hydrodermabrasie...

€ 1.395,00