Categorieën

Shop hier uw professionele huidverzorgingsprodukten voor in uw salon.

 Purple Rose, Wherteimar Cosmetics, Strictly Professional zijn exclusief voor beauty professionals.

Huidverzorgingslijnen 

Subcategorieën

 • Purple Rose...
  Volatile zegt het met rozen. Eindelijk een krachtige, natuurlijke én complete huidverzorgingslijn! De Purple Rose synergie is uitermate geschikt voor de droge, gevoelige en geïrriteerde huid. De essentiële oliën werken verzachtend, ontspannend, ontstekingswerend, antiseptisch, adstringerend (waardoor rimpels verzachten), wondhelend, weerstandverhogend, weefselherstellend, huidregenererend, opwekkend en stimulerend. Daardoor is Purple Rose uitstekend inzetbaar in de strijd tegen rimpels en als verzorging van de droge en gevoelige huid. Bovendien hebben Purple Rose producten een positief effect bij couperose, eczeem en brandwonden. Ze kennen een evenwichtige samenstelling en zullen over het algemeen geen (allergische) reacties oproepen. Als u overgevoelig bent voor bepaalde stoffen, kunt u een essentiële olie altijd uittesten op de binnenkant van uw bovenarm.Ontspannen momenten Het leven is al hectisch genoeg. Roos heeft niet alleen een positieve invloed op de droge en gevoelige huid maar werkt ook uitstekend bij stressgerelateerde klachten. Mensen die verdrietig, gestresst of depressief zijn vinden troost in een geurig bad of een heerlijke massage met Purple Rose. De warmte van een bad of een massage zorgt er tevens voor dat de geurige essentiële oliën snel worden opgenomen in de bloedbaan. U merkt direct dat het werkt!Ingrediënten Roos is één van de bekendste, maar ook duurdere essentiële oliën. Als u bedenkt dat voor 1 liter rozenolie bijna 1000 kilo rozenblaadjes nodig zijn, dan begrijpt u waarom de geconcentreerde essentiële oliën vrij kostbaar zijn. Purple Rose huidverzorgingsproducten bevatten een synergie van verschillende essentiële oliën die elkaars werking versterken en een krachtig impuls geven aan het herstel van de elasticiteit en uitstraling van de huid.Er zijn geen conserveringsmiddelen, geen parabenen en geen paraffine aan toegevoegd.
 • Wherteimar Cosmetics

  WHERTEIMAR cosmetics

  De voordelen van hydrotherapie, de zuiverheid van Zwitsers gletsjerwater en een slimme en delicate combinatie van natuurlijke en biologische actieve ingrediënten.

  WHERTEIMAR Laboratories heeft een scala aan cosmetische producten van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit ontwikkeld. Men past de meest innovatieve technologieën toe en men streeft naar een continue verbetering om de meest geavanceerde huidverzorging en schoonheidsbehandeling te kunnen bieden.

  De testen die men heeft uitgevoerd hebben geleid tot de productie van een cosmeticalijn die perfect is afgestemd op de veeleisende huid zodat men de meest betrouwbare behandeling kan geven.

  Geselecteerde natuurlijke ingrediënten:

  - cosmetica lijn gebaseerd op krachtige helende eigenschappen van thermale bronnen in combinatie met de zuiverheid van Zwitsers gletsjerwater.

  - Natuurlijke producten.

  De nieuwste cosmetische technologie

  Nanonatural technologie®

  - ingrediënten met deeltjes kleiner dan 100 nanometer (een maateenheid die overeenkomt met een tien-miljoenste van een meter).

  De actieve ingrediënten dringen snel binnen in de diepste lagen van de huid. Ze verdwijnen snel zodra ze in contact komen met de huid.

  Milieu en schoonheid

  Organische en natuurlijke ingrediënten, verbouwd op land dat bemest wordt met natuurlijke materialen, die gevolg geven aan de wetten van de natuur en streven naar biodiversiteit, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of giftige herbiciden te gebruiken.

 • Strictly Professional

  STRICTLY PROFESSIONAL SKINCARE

  SP beauty isn’t just skin deep.

  Verbeter uw professionele huidverzorgingsbehandelingen met Strictly Professional, een toonaangevend schoonheidsmerk dat hoogwaardige producten biedt die gegarandeerd de huid van uw klant ten goede komen en waarmee u een uitstekende salonbehandeling aan kan bieden.

  Met formuleringen gemaakt van natuurlijke actieve ingrediënten, is het belangrijkste doel van Strictly Professional om u te helpen uitstekende behandelingsresultaten voor uw klanten te bereiken. Met een selectie van producten die geschikt zijn voor het verzorgen van alle huidtypen, biedt het uitgebreide huidverzorgingsprogramma van Strictly Professional u zeker de mogelijkheid om aan elke klant tegemoet te komen, of ze nu last hebben van een vette, gecombineerde huid, een droge, uitgedroogde huid of gevoelige huid.

  Je natuurlijk goed laten voelen, staat centraal in wat we doen. Onze vertrouwde melanges van wetenschap en natuur wekken vertrouwen voor zowel cliënten als therapeuten. 

   Vriendelijke en zorgzame melanges helpen om uitstekende resultaten te bereiken bij alle salonbehandelingen.