Nitril handschoenen Groothandel Beautywaves

Nitril Handschoenen

Nitrilhandschoenen bieden het beste comfort en effectieve bescherming. Beschermende nitrilhandschoenen zijn een optimaal alternatief voor latexhandschoenen, omdat ze vergelijkbare eigenschappen hebben zoals weerstand, flexibiliteit en testgevoeligheid.

Maximaal comfort, optimale bescherming en onberispelijke hygiëne - medische handschoenen van nitril voor eenmalig gebruik voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn veelzijdig inzetbaar. Gebruikers met overgevoeligheid voor latex of handschoenpoeder profiteren van de positieve eigenschappen van latex- en poedervrije nitrilhandschoenen - zonder concessies te doen aan veiligheid, draagcomfort en kwaliteit. Nitril-werkhandschoenen en onderzoekshandschoenen van Merbach, Comforties en Medisept.

Nitrilhandschoenen voor een breed scala aan doeleinden.

Nitrilhandschoenen worden steeds vaker gebruikt omdat steeds meer gebruikers last hebben van een latexallergie en kampen met huideczeem. Vooral in de gezondheidssector neemt de behoefte aan wegwerphandschoenen zonder allergene ingrediënten toe. Moderne nitrilhandschoenen worden gekenmerkt door een ergonomische pasvorm, scheurvastheid, elasticiteit en een hoge tastgevoeligheid. Wegwerphandschoenen van nitril zijn dankzij hun gladde interne textuur heel gemakkelijk aan en uit te trekken zonder poedercoating. Ze worden vaak gebruikt als onderzoekshandschoenen door de hulpdiensten of quarantainestations.

Nitril is gemaakt van synthetisch polymeer. Nitril is superieur ten opzichte van andere materialen. Nitril is 100% vrij van latex proteïnen en daardoor zeer huidvriendelijk.

Bijzonder goed bestand tegen oliën en vetten maar ook tegen chemicaliën, oplosmiddelen en virussen. Ten opzichte van vinyl en latex is nitril zeer goed bestand tegen slijtage en punctie. Nitril is extreem elastisch en heeft een uitstekende tastgevoeligheid. Verminderd transpireren in de handschoen. Niet geschikt voor ketonen, oxiderende zuren en stikstof.

 

Er zijn 29 producten.

Item 1-12 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters