Laufwunder

Laufwunder is een merk van Franz Lütticke GmbH, gevestigd in Meinerzhagen. Luafwunder bestaat uit een reeks speciale voet en hand verzorgingsproducten gemaakt van beproefde, huidvriendelijke grondstoffen.

Laufwunder Zorg voor gestreste voeten

Vaak in strakke en ongezonde schoenen, worden de voeten in het dagelijks leven aan hoge eisen blootgesteld. Als je fit, soepel en pijnvrij wilt blijven, moet je de nodige aandacht besteden aan je voeten. Een goede, effectieve verzorging met de juiste producten kan helpen om vervelende en pijnlijke verdikking en barsten van het eelt en voetgeur te voorkomen.

Laufwunder Voetverzorging met innovatieve grondstoffen en waardevolle plantenextracten

Laufwunder voetspray, crème en verzorgende balsem zijn ontworpen voor de verschillende behoeften van voeten die verzorging nodig hebben. Bij een zeer droge huid en verhard eelt helpen huidverzorgende oliën en vetten en de toevoeging van ureum om vocht te binden en de huid soepel te houden. Essentiële plantenextracten, kamfer en menthol, verfrissen en ontgeuren. Kamille bevordert de regeneratie van een beschadigde huid. Een extract van arnica heeft een bijzonder gunstig effect op mensen die snel koude voeten krijgen. De producten, dermatologisch getest en ontwikkeld in overleg met professionele podotherapeuten, helpen de mobiliteit te bevorderen en de voeten gezond te houden.

Laufwunder staat al meer dan 70 jaar voor kwaliteit van voetverzorgings producten. Gemaakt van huidvriendelijke, effectieve plantenextracten en innovatieve grondstoffen. Laufwunder producten worden ontwikkeld in nauw contact met voetverzorging professionals. Daarom dekken ze effectief en praktisch het hele scala van eisen van de huidige pedicure. Dermatologisch getest.

Alle Laufwunder balsems worden geheel door de huid opgenomen. Bij regelmatig gebruik behoudt u een fluweelzachte huid, daar Laufwunder-voetbalsem een langdurige werking heeft.

Er zijn 29 producten.

Item 1-12 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters