Busch® frezen Pedicure online bestellen | Beautywaves

Frezen & Slijpkapjes

Busch frezen - kwaliteitsfrezen met CE keurmerk.

Busch fraisen uit Duitsland zijn kwaliteitsproducten met CE keurmerk die voor elke pedicure onmisbaar zijn. Er is een zeer grote aanbod aan Busch frezen beschikbaar die samen een perfecte combinatie vormen om elke pedicure behandeling te verzorgen.

Voor iedere behandeling is er wel een Busch frais beschikbaar. Er zijn verschillende soorten diamant en rvs fraisen voor het verwijderen van eeltlagen en het behandelen van mycose nagels, polijstfraisen en polijstborstels voor het polijsten.

Busch besteedt veel aandacht aan innovatie en techniek. Uniek zijn bijvoorbeeld de Ony Clean en DiaTwister techniek.

De Ony Clean frees ook wel robbelaar genoemd voor het schoonmaken van nagelriem en nagelwallen, is bijvoorbeeld perfect voor het behandelen van ingegroeide nagels.

De DiaTwister frees is specifiek ontwikkeld voor het gebruik met koeling. In deze fraisen zijn koelsleuven aangebracht voor de koeling tijdens het fraisen en ook voor afvoer van water en slijpvuil tijdens de behandeling, dit resulteert in meer tijdwinst. De Diatwister frees wordt vaak gebruikt voor het wegfrezen van eeltplekken.

Busch fraisen zijn verkrijgbaar in verschillende grofheden: Megagrof voor dikke hoorn- en mycose nagels en hard, brokkelig eelt. Supergrof voor verdikte nagels en eelt en grof voor een beetje dunner maken van de nagels en het glad frezen van eeltplekken.

Er zijn 145 producten.

Item 1-12 van 145 in totaal item(s)

Actieve filters