Semperguard Latex Handschoenen kopen - Semperguard Latex Gloves Best Quality

Latex Handschoenen

Semperguard latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex, niet steriel verpakt en geschikt voor zowel linkerzijde als rechterzijde.

Beautywaves kiest al 15 jaar voor semperguard latex kwaliteitshandschoenen.

De latex onderzoekshandschoen is geschikt voor gebruik bij medisch onderzoek, diagnostische en therapeutische procedures.
De manchet van de handschoen is voorzien van een rolrand, waardoor de handschoen eenvoudig is aan te trekken. Door een speciale behandelmethode bevat de handschoen een laag gehalte aan latexproteïne, waardoor er minder kans is op een latexallergie. Deze latex handschoenen zijn licht gepoederd en zijn verpakt in een doosje per 100 stuks.

Eigenschappen gepoederde latex handschoenen:

  • kleur wit
  • natuurlijk rubber latex
  • niet steriel
  • links en rechts te gebruiken
  • gaat ruim over de pols, veilig in gebruik
  • licht gepoederd

Deze gepoederde latex handschoenen zijn gefabriceerd conform MDR 93/42EEC, EN 455, PPE regulatie EU 2016/425, EN 420 en ISO 374.

Bewaar uw latex handschoenen in de originele verpakking in een droge en donkere plaats op een temperatuur tussen de 10 en 30 graden celcius.

Let op! Deze gepoederde Latex handschoenen bevat natuurlijke latex, wat een allergische reactie kán veroorzaken. Indien dat voorkomt kunt u overstappen op bijvoorbeeld Nitril handschoenen.

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters