Wimperverf Refectocil

Hier vind je alles over wenkbrauwen en wimpers. Style uw klanten individueel qua vorm, kleur en verzorging met producten van RefectoCil, de wereldmarktleider in wenkbrauw- en wimperkleuren!

RefectoCil wenkbrauw- en wimperkleuring is miljoenen keren beproefd en al ruim 60 jaar een erkend topproduct. Het brede assortiment omvat 9 kleuren en vele handige accessoires voor de gebruiker, waardoor het RefectoCil-productassortiment het perfecte systeem is voor het professioneel verven van wimpers en wenkbrauwen.
Wimpers en wenkbrauwen gekleurd met RefectoCil zien er gewoonweg beter uit! De wimpers lijken aanzienlijk langer en volumineuzer omdat de kleuring de volledige lengte van de tips benadrukt, die zijn gebleekt door zon en water. Lichte wenkbrauwen kunnen worden benadrukt met donkere kleuren; Donkere wenkbrauwen kunnen lichter worden gemaakt zodat ze bij geblondeerd hoofdhaar passen, of de helderheid en tint kunnen worden aangepast aan elke hoofdhaarkleur.
Refectocil is een ongekend populair merk op het gebied van wenkbrauw en wimperverf. RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf creëert de perfecte kleur voor je wimpers en wenkbrauwen! Is RefectoCil proefdiervrij?
Ja! Refectocil producten worden niet op dieren getest. Zijn de producten van RefectoCil Vegan?Alle producten, met uitzondering van deze 3 producten zijn vegan: RefectoCil Eyelash Curl (Bevat Hydrolyzed Collagen), RefectoCil Skin Protection Cream (Bevat Lanoline), RefectoCil Longlash Balsem (Bevat Lanoline).

Er zijn 30 producten.

Item 1-12 van 30 in totaal item(s)

Actieve filters