Veilig betalen bij Beautywaves:

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop. Heb je de aankoop gedaan dan kun je Buckaroo Stichting Derdengelden op jouw afschrift zien staan, dit is onze betaling afhandelaar. Elke afgeronde bestelopdracht wordt automatisch per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

iDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht. Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Beautywaves wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw order wordt direct verwerkt en verzonden mits voorradig.

U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO bank, ASN bank, ING bank, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos bank, van Lanschot Bankiers, Knab, Bunq, Handelsbanken, Revolut.

Let op: sluit na het afronden van uw bestelling niet gelijk uw internetvenster. Ook als u via Ideal betaalt is het van belang dat u terugkeert naar de website van Beautywaves en dit venster niet onmiddellijk sluit. Dit in verband met het goed verwerken van uw bestelling door de webwinkel!

iDEAL QR:

Met iDEAL QR is het mogelijk een QR code te scannen met uw mobiele telefoon na het selecteren van de betalingsoptie iDEAL QR in de checkout. U wordt direct doorverwezen naar het betaalscherm van uw eigen bank.

PAYPAL:

Met PayPal kun je heel simpel geld overboeken naar een andere PayPal account door middel van jouw e-mailadres. De betaling via PayPal verloopt dan via jouw creditcard of betaalrekening zonder dat de tegenpartij jouw gegevens kan zien. De voornaamste reden om PayPal te gebruiken is vanwege de lage kosten, de veiligheid en de kopersbescherming. Daarnaast is betalen met PayPal gratis.

De kopersbescherming van PayPal geldt voor producten die bijvoorbeeld via eBay of Marktplaats zijn aangekocht. Wanneer een product niet of onjuist is geleverd dan zal dat product op eigen kosten terug gestuurd moeten worden en een bewijs van verzending aan PayPal overlegd moeten worden. De verkoper moet in dat geval het tegendeel bewijzen en anders wordt het geld teruggestort. Een ander groot voordeel van PayPal is dat de informatie over de gebruikte betaalrekening of creditcard niet zichtbaar wordt voor de tegenpartij. Om die reden is betalen met PayPal erg veilig.

MISTER CASH:

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

BELFIUS:

Met de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten veilig en snel online betalen rechtstreeks van hun Belfius betaalrekening, ook mobiel.

KBC /CBC:

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig hun online aankopen betalen betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. Met deze optie kunnen Belgische klanten tevens aangeven of men de betaling direct wil voldoen, of op een andere datum (maximaal 2 maanden later).

SOFORTBANKING:

SofortBanking (voorheen DIRECTebanking) biedt klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en het Verenigd Koninkrijk de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

GIROPAY:

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL en is veilig, vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Voor GiroPay geldt dat er ruim 80 procent van de Duitse banken aangesloten zijn. Omdat wij producten aanbieden in Duitsland wordt ook de optie GiroPay aangeboden. Heeft u een Duitse betaalrekening of woont u in Duitsland? Dan is deze betaalmethode geschikt voor u. Het GiroPay systeem lijkt veel op iDEAL en is zeer laagdrempelig wat zorgt voor een hoge mate van gebruiksgemak.

 

Verzendkosten:

Wij verzenden de bestelling zodra wij uw bank/girobetaling/ iDEAL/ Paypal/ MrCash/ Sofortbanking/ Belfius/ KBC/ Giropay betaling hebben ontvangen. Voor bestellingen tot € 50,- ex btw brengen wij € 6,50 verzendkosten in rekening. Bestellingen boven de € 50,- ex btw worden gratis bezorgd in NL m.u.v. inrichting zoals behandelstoelen, instrumententafels, nageltafels, grote apparaten, grote hoeveelheden vloeistoffen vanaf 4 kannen die op een pallet verzonden moeten worden. Naar België verzenden wij gratis vanaf € 60,- ex btw. Voor overige EU landen wordt op basis van gewicht het verzendtarief berekent. Voor verzending van behandelstoelen, inrichting en motoren worden de daadwerkelijke verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht de hoogte van het aankoopbedrag, tenzij anders overeengekomen.

Levertijden:

Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd, bestellingen worden in de regel de volgende werkdag geleverd. Echter moet uw bestelling dan wel voor 15.00 uur zijn geplaatst en betaald. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid voor te late levering aanvaarden. Saloninrichting wordt op afspraak geleverd begane grond voor de voordeur drempel. Indien GLS u niet thuis aantreft bij aflevering, krijgt u een formulier in de brievenbus waarop wordt aangegeven wanneer zij het pakket opnieuw bij u zullen aanbieden. In de email die u ontvangt met daarin de track en trace code kunt u ook aangeven of u het pakket op een ander adres bezorgt wil hebben of bij een GLS afhaalpunt.

 

 De Algemene Leverings-  en betalingsvoorwaarden van Beautywaves zijn van toepassing.