Retourneren


Helaas kan het wel eens voorkomen dat je bestelling niet naar wens is. Wij bieden je daarom de mogelijkheid om binnen 5 werkdagen je producten te retourneren. Binnen de retourtermijn kun je jouw aankoop rustig bekijken net zoals je het in de winkel zou doen.

Voorbeeld: haal het artikel uit de doos en bekijk het van alle kanten, maar gebruik het niet, zet het niet aan of inelkaar.

Bevalt het artikel niet omdat het bijvoorbeeld te groot of te klein is of toch net niet de juiste kleur heeft? Meld je retourverzoek aan per email voorzien van je ordernummer en stuur dan je product(en) retour en ontvang je aankoopbedrag terug. Zodra je pakket weer bij ons retour is gekomen en voldoet aan de retourvoorwaarden, storten we zo snel mogelijk (doch uiterlijk binnen 10 dagen) het aankoopbedrag terug. De verzendkosten van het retour sturen zullen voor eigen rekening zijn mits het product geen gebreken vertoont. We gebruiken hiervoor dezelfde betaalmethode als waarmee je de bestelling hebt gedaan.

Hierbij een paar tips om de zichttermijn zo soepel mogelijk te laten verlopen:

Informeer je goed voordat je iets besteld


Wij begrijpen je enthousiasme om iets uit te pakken maar pak je aankoop altijd zorgvuldig uit waarbij de verpakking of het product niet beschadigd raakt.

Wanneer je een artikel echt gaat gebruiken ontstaat al gauw waardevermindering doordat er gebruikssporen achterblijven. Pak het gerust netjes uit en bekijk het van alle kanten maar ga het niet bevestigen of helemaal uitrollen

Sommige bijgeleverde accessoires heb je niet direct nodig om te bepalen of je aankoop aan jouw verwachting voldoet. Laat die in de verpakking zitten, dan kun je ze ook niet kwijtraken

Voorwaarden retourneren


Om producten te retourneren moeten deze aan de volgende voorwaarden voldoen. Wanneer niet aan de voorwaarden wordt voldaan, wordt je retour niet in behandeling genomen.
De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij hebben geen antwoordnummer.
Je draagt zelf het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt of beschadigd wordt tijdens transport. Zendingen kun je daarom het beste aangetekend en verzekerd verzenden. Bewaar in ieder geval het verzendbewijs totdat je retour volledig is verwerkt
De producten worden binnen de zichttermijn van 5 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.
Het product bevindt zich in originele staat, originele verpakking en is onbeschadigd. Anders bepalen we aan de hand van de staat van je product wat de waardevermindering is. Plak geen plakband, ducktape of verzendstickers op de originele product verpakking, wij moeten het artikel weer kunnen verkopen. Verpak het artikel altijd in een kartonnen omdoos en vul deze doos op met opvulmateriaal.
Is je product beschadigd of verkeerd geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we jou verder kunnen helpen.

Uitzonderingen


Niet alle producten en bestellingen kunnen worden geretourneerd. De volgende producten en bestellingen vallen niet onder de zichttermijn van 5 dagen:
-Losse artikelen welke worden geleverd als een samengesteld product. Wij accepteren enkel het volledig aangekochte samengestelde product
-Gepersonaliseerde producten. Dit zijn producten welke niet standaard worden verkocht maar op aanvraag van jou zijn samengesteld en of besteld bij een van onze leveranciers.
-Producten die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn
-Producten waarvan de originele fabrieksverpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is
-Producten welke niet volgens montage voorschriften zijn geïnstalleerd

Waardevermindering


Mocht het product niet in de originele staat worden teruggestuurd, bepalen we aan de hand van de staat wat de waardevermindering is. Dit kan variëren van 0 tot 100% van het aankoopbedrag en is gebaseerd op drie factoren:
-Beschadiging van het product
-Beschadiging of ontbreken van de verpakking
-Compleetheid van het product

Lees ook artikel 9 Garantie van de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.