Categorieën

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig worden bewaakt. Wij gebruiken uw gegevens om de bestelde producten te leveren. We zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen aan andere bedrijven.

Wij gebruiken uw gegevens voor de volgende doeleinden:

Bezorgen van uw bestelling op uw gekozen adres. Hiervoor hebben wij uw adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres nodig. We delen deze gegevens met onze logistieke dienstverlener en de pakketvervoerders die we gebruiken voor de levering. Het e-mail adres is benodigd om de orderbevestiging, de factuur e-mail en de track en trace email te kunnen delen. Het telefoonnummer is vereist door de pakketvervoerders zodat ze contact met u kunnen opnemen mochten zij uw adres niet kunnen vinden of andere problemen ondervinden met het afleveren van uw order. Wij kunnen uw telefoonnummer of email adres ook gebruiken om contact op te nemen over uw order als er nog iets onduidelijk is.

Geen betaling gerelateerde gegevens worden opgeslagen op onze servers, alle betaling gerelateerde gegevens worden opgeslagen op de beveiligde omgeving van onze payment service provider. Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina's dat bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. Email nieuwsbrieven. Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven naar onze abonnees. U heeft uiteraard altijd de mogelijkheid om u zelf in te schrijven of af te melden voor een van onze nieuwsbrieven.

Wij zorgen voor de veiligheid van onze systemen:

Onze volledige website draait op Secure Socket Layer (SSL) technologie. Dit betekent dat alle communicatie tussen uw internet browser en onze website wordt gecodeerd. Tijdens het plaatsen van een bestelling worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje rechtsonder in de browser, of aan de groene adresbalk bovenaan uw scherm. Zo bieden wij u maximale veiligheid en is fraude of diefstal van gegevens uitgesloten. De groene adresbalk en/of het slotje wordt in alle recente versies van Chrome, Internet Explorer, Safari en Firefox getoond

We maken gebruik van open-source website technologie die regelmatig wordt bijgewerkt om rekening te houden met de nieuwste beveiligingsupdates. We proberen altijd up-to-date te blijven met het installeren van de nieuwste updates van deze technologie.

Wil je je persoonsgegevens inkijken of wijzigen? Je kunt dit zelf doen via je 'webshop account' onder persoonlijke gegevens en mijn adressen. Wil je je account verwijderen stuur dan een email naar info@beautywaves.nl