Depigmenting Booster met α-Arbutin 1% + Brightening Complex 1% 30 ml

Depigmenting Booster met α-Arbutin 1% + Brightening Complex 1% 30 ml

€ 10,95
Exclusief belasting

DEPIQ PRO SYSTEEM Depigmenterende booster met α-arbutine 1% en brightening complex 1%

Een revolutionaire booster met depigmenterende eigenschappen die vele stadia van de melanogenese beïnvloedt. Serum elimineert en voorkomt het verschijnen van verkleuringen van verschillende oorsprong.

Hier zijn de voordelen van elk ingrediënt:
• 1% Complex van zes zeer effectieve werkzame stoffen in de vorm van tranexaminezuur, amandelzuur, lactobionzuur, carnosine, niacinamide en Nonapeptide-1, waardoor een krachtig mengsel ontstaat met depigmenterende eigenschappen.
• De meest effectieve vorm van 1% α-arbutine verlicht donkere vlekken veilig en zoethoutextract beperkt de vorming ervan dankzij glabridine.
• Glutathion is verantwoordelijk voor de anti-radicale bescherming van epidermale cellen, waardoor de effecten van fotoveroudering worden geëlimineerd.
De booster geeft de huid een stralende en gezonde kleur dankzij een combinatie van hydraterende en voedende ingrediënten zoals hyaluronzuur, Hydromanil™ complex en squalaan.


Indicaties: voor alle huidtypes die gevoelig zijn voor hormonale, zongerelateerde en post-inflammatoire verkleuringen, beïnvloed door fotoveroudering.

Contra-indicaties: allergie voor één van de ingrediënten van het product.

Hoe te gebruiken:

Verdeel de booster gelijkmatig over het gezicht, de hals en het decolleté. Laat het absorberen.
Voor het beste resultaat dient u de booster aan te brengen voordat u het Depigmenterend crèmemasker met α-arbutine 1% voor de nacht Home Terapis of onder het algenmasker/crèmemasker gebruikt. Dagelijks gebruiken met UV-bescherming.

Actieve ingrediënten:
Aqua, natriumhyaluronaat, Citrus Aurantium Amara (bittere sinaasappel) bloemenwater, glycerine, α-arbutine, tranexaminezuur, amandelzuur, niacinamide, lactobionzuur, carnosine, nonapeptide-1, propaandiol, natriumacrylatencopolymeer en lecithine, Squalaan, gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa-gom, fenoxyethanol, caprylylglycol, glutathion, glycyrrhiza-glabrawortelextract, propaan-1,2-diol, xanthaangom, parfum.

Inhoud 30 ml

149602

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Depigmenting Booster met...

€ 10,95