Samenwerkende Pedicures Eelt & Likdoorns 75 ml

Samenwerkende Pedicures Eelt & Likdoorns 75 ml

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
12 8.3% Tot € 8,91
Aantal
2

Eelt & Likdoorn crème is een gemakkelijke, pijnloze en gegarandeerde oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en likdoorns. Succes is gegarandeerd dankzij de samenstelling op basis van lanoline, salicylzuur en walnoot.

HOOFDINGREDIËNTEN

Vaseline

Kalmeert de droge huid. Vaseline zorgt ervoor dat er een laagje over de huid komt te liggen, zodat vocht niet uit de huid kan verdwijnen.

Salicylzuur

Verwijdert dode huidcellen. Salicylzuur werkt in op de bovenste laag van de huid. Salicylzuur maakt dit laagje van de huid los en bevordert de groei van gezonde huidcellen.

Lanoline

Lanoline wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en lijkt op het talg van de huid. De stof is zeer verzachtend en hydraterend, omdat het water emulgeert op de huid en het daar vasthoudt.

GEBRUIKSAANWIJZING

Eelt

Breng een ruime hoeveelheid balsem aan op de eeltplekken. Verwijder de dode huidschilfers met zachte ronddraaiende bewegingen. Veeg overtollige balsem weg met een vochtig doek.

Likdoorns

Breng een ruime hoeveelheid balsem aan op de likdoorn. Dek af met een pleister. Herhaal dit een- of tweemaal per dag.

Gebruik deze behandeling niet langer dan drie opeenvolgende dagen.

Resultaat al na 1 dag.

EXTRA

Helaas niet geschikt voor diabetici. Niet gebruiken op kloven of open wonden.

INHOUD

75 ml. Salicyl-acid, lanolin, petrolatum, aqua, cetearyl, sodiumlauryl sulfate, parafinnium liquidum, glycerin, propylene glycol, juglaansregia (walnut), shellpowder.volumekorting vanaf 12 stuks

SP592010

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Samenwerkende Pedicures...

€ 8,95