Manicuretafel werklamp Glow Arch II

Manicuretafel werklamp Glow Arch II

€ 109,95
Exclusief belasting

Schaduwloze manicure bureaulamp

De Glow Arche II- behandellamp met zijn unieke boogvorm biedt een uitstekende verlichting voor procedures die precisie  vereisen, zoals het stylen van nagels. De lamp kan worden ingezet  in salons, waar het juiste licht de kwaliteit van de geleverde diensten aanzienlijk beïnvloedt . Het is met name perfect voor manicure- en pedicurebehandelingen, maar ook voor verzorgingsbehandelingen, wimperextensions, tatoeages en permanente make-up. De lampis ook zeer geschikt bij het maken van foto's of het opnemen van video.

Boogvorm voor betere verlichting

De karakteristieke vorm van de lampkop is niet alleen een interessant ontwerp, maar heeft ook een hoge functionaliteit. Een breed, specifiek gebogen profiel gevuld met 294 LED-diodes zorgt voor een schaduwvrije verlichting van het behandelgebied en garandeert comfort tijdens het uitvoeren van diensten. Het is ook perfect voor foto's van effecten, waardoor ze nauwkeurig worden belicht. Het semi-transparante oppervlak van het paneel verspreidt gelijkmatig  het licht, waardoor de lamp de ogen niet verblindt. Dankzij de juiste parameters en de mogelijkheid om de kleur en lichtintensiteit aan te passen, geeft de lamp een perfecte weergave van de waargenomen kleuren en belast de ogen dus niet, zelfs niet bij langdurig gebruik.

Breed instelbereik

De kleur en intensiteit van het licht kunnen soepel worden aangepast met behulp van twee knoppen op een van de armen van de hoofdboog. De knoppen zijn voorzien van een kliksysteem dat met een karakteristiek geluid informeert wanneer het apparaat wordt ingeschakeld. Dit model biedt de mogelijkheid van een traploze overgang van warm, via neutraal, naar koud in het bereik van 2700-5600 K, en de intensiteitsaanpassing stelt u in staat om op elk moment een nauwkeurige verlichting van de behandelingsplaats te garanderen. Dit biedt geweldige mogelijkheden om verlichting aan te passen aan individuele behoeften en uitgevoerde diensten. Het verbetert dus de efficiëntie en nauwkeurigheid van het werk , zonder de ogen te belasten.

Elegant design en functionaliteit

Een eenvoudige vorm en een modern, minimalistisch design in een klassieke witte tint zorgen ervoor dat de Glow Arche II lamp in bijna elk interieur past. Het specifieke uiterlijk geeft het een modern karakter, wat vooral aantrekkelijk kan zijn voor klanten die op zoek zijn naar esthetische oplossingen, en de mogelijkheid om de kleur en intensiteit aan te passen, maakt het werk efficiënter . Stabiele voetstukken met antislipelementen maken een comfortabele positionering van de verlichting op de werkplek mogelijk. De gebruikte kunststoffen en metalen elementen maken het apparaat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken .
Gedetailleerde afmetingen staan ​​op de foto.
De set bestaat uit: lamp, twee basis elementen, voeding, handleiding.

Kenmerken:
Kleur: wittinten
Aantal diodes: 582
Lichtkleur: 6000 K
CRI: RA > 95
Lichtstroom: 1600 LM
Levensduur: 50.000 u
Vermogen: 40 W
Ingangsspanning: 110-240 V
Voeding: 24 V / 4 A
Garantie: 12 maanden

148029

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Manicuretafel werklamp Glow...

€ 109,95