VOESH Pedi in a Box 5 Step - O2 Raspberry Sorbet

VOESH Pedi in a Box 5 Step - O2 Raspberry Sorbet

€ 5,44
Exclusief belasting

volumekorting 10% vanaf 5 stuks

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
5 10% Tot € 2,72
Aantal
1
Op voorraad

Voesh O2 Fizz 5 step Raspberry Sorbet made with organic olive oil and cica extract. Relax & Detoxify.

Meer bruis = meer plezier. Geef je huid precies waar ze naar verlangt met onze alles-in-één Raspberry Sorbet Pedi in a Box O2 Fizz. Deze spa-pedicureset bevat een detox-bad, bruispoeder, suikerscrub, crèmemasker en massageboter. Het bruispoeder zorgt voor een unieke, plezierige ervaring die helpt de voeten te ontgiften en de bloedcirculatie te verbeteren.
Met een frisse, verrukkelijke geur is het de perfecte zoete traktatie voor je voeten. Elimineer onzuiverheden, verzacht de huid en vul vocht aan in vijf eenvoudige stappen.

Wat zit erin ?
Detox-soak -Ontspant en ontgift de huid
Bruispoeder - Voor een frisse en bruisende sensatie
Suikerscrub - perfecte exfoliërende peeling
Crème masker - Conditie en vernieuwing
Massageboter- Verzachten en verzachten

Stap 1: Detoxsoak
Giet de detox-soak in een warm voetenbad en meng goed. Week de voeten gedurende 5-10 minuten om te ontgiften en te ontgeuren.

Stap 2: Bruispoeder
Terwijl de voeten weken, voegt u bruispoeder toe aan het water om een ​​onmiddellijk bruiseffect te creëren dat de voeten reinigt en verfrist en de bloedcirculatie verbetert. Week de voeten gedurende 10-15 minuten.

Stap 3: Sugarscrub
Masseer de sugarcrub op de voeten en onderbenen om zachtjes te exfoliëren. Grondig afspoelen met lauw water en de huid droogdeppen.

Met Voesh Pedi in a Box haal je een complete spa in je huis! Een compleet 5-staps zuurstofpedicuresysteem verrijkt met de belangrijkste ingrediënten om de huid te verzorgen en uw voeten te verwennen met een diepreinigende, bubbelende spa-pedicurebehandeling. Elke heerlijke stap van de 4-staps spa pedicure behandeling wordt vooraf afgemeten in verzegelde sachets - mengen of voorbereiden is niet nodig. Een perfect product om klanten aan te bieden of om in uw salon te verkopen als cadeau of een spa pedicure thuis behandeling!

 

 

VPC307RBS

Specifieke referenties

Commentaar (0)

VOESH Pedi in a Box 5 Step...

€ 5,44