Wasunit Gabbiano Lille Goud Zwart

Kapper Wasunit Gabbiano Lille Goud Zwart

€ 889,00
Exclusief belasting

De Wasunit Gabbiano Lille Goud Zwart beschikt over een stevige zwarte voet, en een ruime, keramische zwarte wasbak. De wasbak van deze wasunit kan worden gekanteld. De Wasunit Gabbiano Lille Goud Zwart is gemakkelijk in elkaar te zetten en komt met 1 jaar garantie.

Een onmisbaar meubelstuk in een kapsalon


Deze elegante kapperswasunit werd gecreëerd als functionele uitrusting voor een professionele kapsalon. Het maakt het mogelijk om het haar efficiënt voor te wassen en verschillende behandelingen uit te voeren, waaronder kleuren en haarverzorging. Het geïntegreerde ontwerp van dit model zorgt voor gebruiksgemak voor zowel kapper als klant, en decoratieve elementen in goudtinten geven het interieur een unieke stijl.

Verstelbare Keramische wastafel voor gebruiksgemak


De zwarte keramische wastafelkom met een passende diepte voorkomt overmatig spatten van water en producten die tijdens de behandeling worden gebruikt, waardoor een comfortabele uitvoering van een breed scala aan diensten mogelijk wordt gemaakt . Dankzij de mogelijkheid om de hoek van de kom aan te passen, kunt u de instelling aanpassen aan uw individuele behoeften . Het gebruikte materiaal maakt de wastafel duurzaam, bestand tegen verkleuring en krassen en zeer eenvoudig schoon te maken . Een goed geprofileerde kraag biedt ondersteuning en comfort bij het wassen van het haar, en dankzij de comfortabele plastic hoes voelt de klant de onaangenaamheid van het koude keramische oppervlak niet .

Goed geselecteerde voorzieningen


De wasunit is voorzien van een kraan met mengkraan, waardoor u toegang heeft tot warm en koud water, waardoor u de temperatuur kunt aanpassen aan de voorkeuren van de klant . Een speciale plek om de handset op te hangen maakt het werk gemakkelijker, en een stekker met een speciale zeef zorgt ervoor dat u de waterstroom kunt regelen en hoge hygiënenormen in de salon kunt handhaven. De wateraansluiting is in de basis geplaatst , waardoor alle leidingen efficiënt worden verborgen. De wasunit is zo geprofileerd dat u ook zittend kunt werken, waardoor u meer bewegingsvrijheid en comfort heeft tijdens het uitvoeren van diverse behandelingen. De perfecte combinatie van functionaliteit en voorzieningen maakt het werken in een kapsalon nog comfortabeler.

Functioneel meubilair met een elegante stijl

Een goed geprofileerde fauteuil gevuld met duurzaam schuim zorgt voor een hoog gebruiks- en ontspanningscomfort voor de cliënt tijdens de dienst. De kunstleren bekleding in de kleur zwart zorgt voor een lange levensduur en gemakkelijke reiniging . De originele, elegante uitstraling van de wasunit en gepolijste elementen in goudtinten geven de ruimte een unieke uitstraling. De set bevat complete accessoires , waaronder een kraan, een douchekop en speciale slangen, zodat u over een complete set gereedschap voor het werk beschikt.

De exacte afmetingen staan op de laatste foto.

Kenmerken:
Keramische wasbak
Wasbak kantelbaar
Zwarte wasbak
Siliconen nekbekleding

147323

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Kapper Wasunit Gabbiano...

€ 889,00